Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

7cim5mm0

Ezt a forgács is tudja? :)

000000000

Mikor a 150g/liter aktív klóros hipó beleömlött a cipőmbe, érdekes módom magát a cipőt és a lábam nem bántotta, de a zoknimból csak a gumis perem marad [#hehe]
Többet nem is volt lábszag [#nevetes1]

VighLajos

...meg ásóka sem!
[#nevetes1]

designr

Valaki ráismer erre a cserekerék készletre..?Emcohoz hírdették de szerintem nem..
http://img31.olx.hu/images_aprodhu/43218175_2_644x461_cserekerek-keszlet-toltson-fel-fenykepeket.jpg" border=0>

designr

Keresek cserekereket..modul 1.5
24 és 4 fogszámmal   E2N-E3N is ilyen...18mm belső..15mm vastag..bár ezektől eltérhetek..

designr

24 és 48 fogszámmal...

s2k5ycubj

Szia! Ha van esztergád akkor vegyél a powerbelt-től és forgácsold ki magadnak.
http://powerbelt.hu/products/fogaskerek-agyas" TARGET=_fnew>fogaskerék
A 24-es 916Ft a 40-as 2263Ft,de kell esztergálni és reszelni vagy vésni egy kicsit. Na,de gondolom nem véletlenül az esztergálás topikba írtál...

s2k5ycubj

Bocs az áfát kifelejtettem.

lari

MU250, MF250 strigon marógéphez és gondolom más hasonló magyar gyártmányú gépekhez való.

jgg8y2a4g

Strigonhoz való

designr

Köszi mindenkinek..azt hittem drágább...használtan többször ennyiért hirdetik..
Eszterga ,marógép van..megoldom..ha lenne ilyen modulú maróm..szerintem annak is neki mernék állni..

zozo

Azt kifelejtettétek, hogy a melós cipőbe nem kell fűző, mert így ha beletalál egy "kék" forgácsdarab, könnyen le lehet rúgni[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

Csuhás

Sokat beszélgettünk esztergályos munkavédelemről, így idevág a kérdés: Hova célszerű szerelni egy vészgombot egy esztergára? Leginkább a vonóorsó ruhatekerése miatt aggódom.

designr

Keresek tokmánytárcsát..125-160mm
rövidkúp..63,3mm E3N géphez..EAN gépen is ilyen van..
Keresek még menesztőtárcsát hasonló méretben..
És ha valaki nem tudná használni modul 1.5 z-24 z-48 cserekereket..
Mailra kérném az ajánlatot..Köszi..