Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

r6w7wb3h7

eladó fém érzékelő 8db 5000ft/db
http://kepfeltoltes.hu/view/150118/10927924_857011641027569_1733721054_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" TARGET=_fnew>http://kepfeltoltes.hu/thumb/150118/10927924_857011641027569_1733721054_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>]fém érzékelő

B.Zoltán

Beszüntették  végleg az eladást a Méh-be, vagy csak átmenetileg szünetel?

jani300

Nem tudni pontosan . Változások vannak . Álítolag dolgoznak rajta hogy legyen eladás .

6rk75uezn

Szerintem valami olyasmi szabály/törvány van előirva a Méh telepekre hogy magánszemély leadhat de ki nem vihet onnan.

B.Zoltán

Legalább magán vállalkozói igazolvánnyal megoldhatnák az eladást, ha más nem papíron.

B.Zoltán

Ezzel a törvénnyel vajon mit és kit akarnak megvédeni, persze a mi érdekünkbe történik.

jani300

Nem rajtuk múlik szerintem .
Volt már ilyen többször . De biztos vagyok benne hogy vége lesz előbb utóbb a turkálásnak .
Most otthon válogatok , hordom visszafele ami 20 éve nem kellett , vagy már túl rozsdás .
De van némi tapasztalatom festésben gittelésben is .Nekiállok festeni fényesíteni , jó üzletnek tűnik .Ezt tény ként írom ,nem célzás vagy sértés senkire nézve .
Ne adok el többé bagóért alkatrészt . Van néhány FA típusú fúrógépem darabban , de érdekes mindnek le van törve a tokmány kúpja . Saját részre simán megtoldanám hegesztéssel ,de a tapasztalatlanok félnek tőle , pedig csak a csapágy másik oldalán kell hegeszteni .
Az esztergáláshoz annyi köze van az irományomnak , hogy kellene néhány fúróorsót gyártanom .
Milyen anyagból lehettek eredetileg ?

ysc3kmx9v

Szerszámgép vásárlással kapcsolatban azt tudnám tanácsolni, jót vagy, semmit. A vacak megvétele olcsón, feletti öröm, sokkal hamarabb elszáll, mint a használat során előállt bosszúságok sora. A saját példám. Gép vásárolás, fel BP-re, két gép, az egyik darabokban a másik üzemre kész. Az egyik olcsó a másik drágább, a pénz nálam van a drágábbra is, de én vagyok az okos, elhozom a kacatot, küzdök vele, hogy rendbe hozzam. A végeredmény, a ráfordított sok idő, pénz, és a minőség is megkérdőjelezhető. Jobban jártam volna, ha az üzemkészt hozom el, és másnap már termelhetett volna. Itt egy hagyományos automata esztergáról van szó, de lehetne más is.

6rk75uezn

Persze persze,ha termelésről van szó és az ember zsebében van a pénz akkor nem kérdés számomra hogy melyik a kettő közül.Ez élből egyértelmű!!De nálam teljesen már a helyzet.Bár ha olyan gépet talállnék mint a másik fórumon Milán 150 ezer-ér akkor az ilyen letört karos rozsdás gépeket úgy elfelejteném még csak képen is mint annak a rendje!!

fakukac

Ha meg tudunk egyezni, és adsz el belőle, engem lehet érdekelne!

6rk75uezn

Megy a biznisz! ;) Engem is érdekelne ha nem túl drágán adod.

jani300

Szeretnék eladni belőle , meg azért már megfordult nálam is néhány .
Látom olvastad amit írtam .
Van néhány gépkereskedő ismerősöm , egymásközt nem nagyon szoktunk üzletelni ,érthető okok miatt .
De ez nem azt jelenti hogy nem volt még rá példa .

jani300

[#eljen] Sikerült beszélned az úrral az esztergáról ?

fakukac

Értem!

Ha esetleg mégis eladnál belőle, akkor szólj, hátha meg tudunk egyezni.
[#awink]

Mondjuk nem vagyunk közel egymáshoz...  

[#nevetes1][#nevetes1]

jani300

Gondolkodtam ,össze válogatok egyet , elküldöm a képet .És tehetsz EGY árajánlatot . Ha megfelel .