Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Arrol nm is beszelve,hogy akkus gepet ugy szabad venni,hogy meg kell nezni az akku gyartasi idejet! Ugyanis sok gyarto be spejzol belole,es evekig porosodhat egy raktarban mire eladjak! Te meg nm tudod mitol fingik ki egy honap mulva,es ha szervizbe viszed elhajtanak mert biztos nm jol formaztad le!! Kozben meg eleve rossz volt mar az akku mert allt 2 evet valahol! Havalami be van akciozva,az gyanus! Ezeket az infokat kepviseloktol tudom!! Oda kell figyelni!

000000000

Az nagyon jo! Csak vigyazz! Nehogy a terheles at menjen a tengelyekre,csapagyakra! Ami szinten gagyi anyagbol lehet! Sokszor gyartanak ugy gepet hogy bele tesznek egy kakukktojas anyagu fogaskereket azert hogy ha torik valami,vagy szorulna- az torjon,ezaltal meg kimel egy nagyobb kartol!

000000000

Igen!Meg a Hitachiban,Makitában,stb. is!De ezeknek áruk is van.Illetve több márkának (Bosch,stb.) van ipari felhasználásra szánt típusa,amit általában színnel különböztetnek meg,de azok az "átlag" hobbi gépek árának a többszöröse!

000000000

Ezzel lehet élni fogok!
Ha kapok egy elérhetőséget(telszámot).

000000000

Nalunk a kolcsonzos gepek ipari bosch ok voltak,es egy evet sem birtak! Igaz sok kezen at mentek,de nm szert romlottak el mert elrontottak! Szerintem a bosch csak majmolja az ipari piacot! Az igaz hogy van penzuk is..par eve miskolcon epitettek gyarat. Csak azt nm tudom hogy lehet az hogy nincs magyar szerviz! . Legkozelebb a cseheknel van..

r6cvn479y

ismerős a Bosch nál dolgozik néha mesél érdekes dolgokat hogy miért alkalmaz a bosch sok-sok mérnököt ....

hostya

"Csak azt nm tudom hogy lehet az hogy nincs magyar szerviz!"

Szerviz..???  
Minek az?  
Fogyasztói társadalomban élünk...  vagymi.? :)
Nem ismered a Bosch szlogenjét: "Életre tervezve.."

KoLa

Hát csak azért, hogy ki tudják számolni az elavulást![#nevetes1]

000000000

000000000

Csak példaként említettem a bosch!

000000000

Minden gepben volt jotallas,de a vasarlo nm tudta felhivni a szervizt! Nm vettek fel! Szemelyesen kellett oda mennie,ha kerdese volt! Aztan az is megszunt! Egy idoben mi csereltunk mindent aztan az is megszunt!  Nm is ertem hogy egy Bosch,hogy engedhet meg maganak ilyesmit! Hol a fogyaszto vedelem! Ha a geped elromlott,mar pedig elfog,akkor honapokat varattak! A gepei szepek,korszeruek,de ugyan olyan gagyi mint a tobbi kinai csak jobb a dizajn,es a marketing! Egy lancfureszuk nm birt tobbet egy kinainal! Arra nm voltak kepesek a tervezok hogy a lancvezeto elejebe betervezzek a csillagkereket! Azt jol elegett a lancvezeto! Meg s kinai gepben is volt! Ennyit a boschrol.

000000000

Értem!
Ez szomorú,főleg annak tükrében,hogy milyen nagy múltú,híres márkáról beszélünk!ezt nem engedhetnék meg maguknak,de hát az idők változnak!Nekem nagy részt blacken-decker gépeim vannak!Van amelyik már több mint tíz éves,és hibátlanúl teszi a dolgát,pedig kamionon szoktunk velük "gyakorolni"!

000000000

Ma mar csak a mennyiseg szamit,es sajnos tobbet forditanak reklamra,kampanyokra,mint a minosegre! Ha meg vetted mar minden nyuge a tied! Ami oket mar nm erdekli! A kedves vevo szlogen kiszall az ablakon! Onnantol mar csak problema a hibas geppel rebdelkezo vasarlo,aki nm is tehet semmirol! De igyekeznek mindent jol meg magyarazni!es a vasarlora haritani a feleloseget! Mert akkor ő fizeti!

000000000

Nagyon szépen köszönöm a telefonos segítséget,és  sok hasznos információt!

000000000