Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

8bbxs0sh7

Köszi a képet. Hol tudok ilyet venni a patronomhoz?

jani300

Tudod , aki kíváncsi hamar megöregszik :)[#integet2]

000000000

én semmit! nem szerettem menetet vágni,és nem tudom egy ilyen kis gép,mennyire müködik finoman! mennyire lehet jol vezérelni,ha mégis oda kerülne s sor! persze tudom hogy a menet vágásnál az orsó nagyon durva,az nem áll meg! ott nem létezik ütköző! lehet nem jol fejeztem ki magam!

sufnituning

B.Zoltán

Én az universal 3-ra csináltam egy mágnestalpas végálláskapcsolót, amit könnyen tudok mozgatni a menethossznak megfelelően.

4uipkycd9

Jani,
Megérkezett a csomag.
Köszönettel:
Zoli

ywathzay

Láma kérdés. Amelyiken

ywathzay

Folytatom :)) Amelyik gépen vonóorsó van, és ütközőnek megy, megáll az előtolás? Nem láttam még a felépítését belülről, én azt gondoltam ezt géptípusa válogatja, melyik old le és melyik nem.

jani300

Pedig előre utaltál :))

000000000

Ügyes ötlet! esetleg meg tudnád mondani,hogy egy universal 3 milyen széels gép? mennyi a teljes szélessége? és sulya? köszönöm..

PSoft

Ez Jó! [#eljen]

Két napja,én is előre utaltam,és képzeld...ma megjött a csomag!!![#nemtudom][#nevetes1]

000000000

De a mágnes kapcsolo,mit állit meg? mert az előtolás ugye mechanikus! az egész gépet? hogy oldodik az előtolás?

4uipkycd9

Íme egy pozitív példa!

000000000

én csak azért kérdeztem ezt az előtolás ütközős dolgot,mert az nem csak kényelmi funkció,hanem biztonsági is! igaz az ember nem hagy ott egy ilyen kis gépet munka közben,gondolom hamar végig fut egy fogás azon a kis db vason! de ha egyszer nem figyelsz oda-bele megy a tokmányba,és ennyi?! ezt nem védi semmi??! Ez nekem kicsit idegen..

000000000

DE kibirom! semmi gond!