Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

szf

Hány lépcsőfok van , egyenes vagy elfordulos?

4d52ifwte

Igen, valóban így van,de egyben qrva nehéz ügy lesz felhozni.

szf

Ennek e gépnek az alja egyben van ,azaz végiglehet csővezni az aljàt?

4d52ifwte

Amúgy még a nortont is lebonthatja vagy nem?

KoLa

Csak a lépcsőfordulóig nehéz feljuttatni! utána egy terepjáró felhúzza!

595852ar

http://kepfeltoltes.hu/view/131231/Ean_sz_ll_t_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>
Az Ean-t egyedül vittem ki az ajtóig. A vasak meg voltak olajozva. Emelve kellett csúsztatni Az orsóháznál k@rva nehéz. :D Lökdösni nem érdemes mert könnyen borul!
Lépcsőn pallókon szoktam felhúzni a gépeket, láncos emelővel, emelőkkel.

595852ar

fisrcxuk3

A vízszintes mozgatáshoz esetleg egy béka?(raklapemelő 2 tonnás)

595852ar

Lehet békával, de csúszós, szóval okosan, mert ha megindul nehéz, vagy nem is lehet megfogni!

595852ar

Már van békám, akkor még nem volt.

jani300

Szia Alex !
Segíts a kollégáknak , még a végén szétszedik ezt a pici gépet :)Tanácsot nem adok ,meg kell nézni a helyszínt . Padlókon csörlővel ,szinte biztos fel lehet húzni . Ablaknyílást ,vagy ajtót keresnék amin keresztbetett csőhöz lehet kötni a csörlőt . Eu 175 én is megbontottam mikor ki kellet hozni szutterinból fordulós lépcsőn .  ˆ rferi egész jól áll hozzá .

ywrxkjjky

Milyen fogyóelektródás(C02)géped van? :D

jani300

Most komolyabban. Én hosszában szoktam tolni görgőn , vagy rácsavarozok az első talpra egy kerekes "L" vasat . Így keresztben sem kell emelni , ha teszel a padlóra egy lemezt azon szépen apránként lehet pájszerolni . A lemez védi a padlót .

595852ar

Egy régi magyar gép.

595852ar

5-600 kiló az nem is súly, ha megéri akár egy kútból is kiveszem . ;)