Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Üdv ! A lefejtőmarót talpra állítottad ? [#integet2]

Robika37

http://cnctar.hobbycnc.hu/Robika/K%e9p%20001.jpg" TARGET=_fnew>Nem mai a kép,de próbáld meg ezt kihobbyzni egy asztali gépen.
Nem azt mondom, hogy gyűjtögessél össze tízentonna vasat meg cipeld fel a negyedikre a gardróbba . Azt vallom persze nem mindig sikerül előbb a célokat kell kitűzni utánna lehet ahogy az élet engedi kisebb nagyobb lépésekkel haladni előre.. [#wave]

ywrxkjjky

Tehát akkor neked is MVE 1500 géped van?Mekkora motorral?

Robika37

Na az egy kisebb lépés még várat magára...[#rinya]

ywrxkjjky

Ez is MVE gép?

Robika37

Nem Vörös Proli.. :-D

eykhjgjui

Hát mondjuk voltak kétségeim ....:)

jani300

Vanni van , de nem tudom használni , el is adtam róla a 11kw os gyári motorját . Meg kellene próbálni egy 5kw körüli motorral . Mostanában nem igazán úgy megy minden ahogy szeretném :( Maga a gép nem kopott ,csak kicsit össze kéne szedni magam .

eykhjgjui

Szabadka tájékán inkább a "Prvomajska" padok elterjedtebbek..

eykhjgjui

1k62 vagy 16K20 ?

Robika37

Nem 1M-es sorozat az 1K helyesebben IK-tól régebbi..1960-as évjárat

ywrxkjjky

Van Prvomajska is de van bőven AdaPotisje pad is!
Környékemen van egy Ada-i pad nem tudom pontosan a paramétereit de ha jól emlékszem 1000-1250 a csúcstáv és 500-600mm ami elfordul,a főorsó furatát nem tudom,egyszer láttam a gépet pár évvel ezelőtt,látszott,hogy megkimélt állapotban volt/és van is,rengeteg fúróéllel kb. fi 50ig,sok késsel,több tokmányal,gyorscserélős késtartó meg pár apróság,mikrométerek,tolómércék!
Még nem voltam személyesen megnézni!
Az ára 5000eur.

kuv5p7226

Urak!

Kinek van ismerős csapata kiseszterga szállításához?

EMU, ~600 kg. Nálunk csak be kellene tolni a garázsba, viszont ahol van, az egy kacskaringós pince lépcsőkkel egy panelházban.

Zugló-Pestszentimre vonal.

Helyi erők (értsd: fórumtagok) is jöhetnek, csak tényleg legyen gyakorlat és eszköz.

vjanos

Uhh, egyben kell felrángatni a kacskaringós lépcsőn a 600kg-t, vagy valamennyire szét lehet kapni?

jani300

Megejtettem az ez évi első méhtelep látogatást :)
Rögtön mutatták , van egy Mve340/1500 motor nélkül ,egyébként komplett .