Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Virbo

Igen, mert általában az alapanyag is problémás, amiből csinálná az ember...

ypcjgjbma

Szép estét mindenkinek.  
Szeretném a segítségeteket kérni. Szükségem lenne E2N géphez cserekerékre. 64,80,113,127-es fogszámúra. Köszönöm a segítséget .

kuv5p7226

Mondom, hogy csinálok...

zczzn9622

Szevusz. Pesten egy idös szaki biztos árul ilyeneket. A szzáma 06 20 323 4985

ypcjgjbma

Köszönöm "Jano" Sikerült beszélni vele és valóban van az Úrnak. Valamelyik nap megyek érte.

svejk

Mennyiért adta őket?
Van még neki több is?
Nekem a kicsik hiányoznak, bár már van maróm is hozzájuk, meg forgatós gépem is, csak egy kis kedv kellene.

ypcjgjbma

A 4db-ra 15000 Ft-ot mondott, és ha megyek érte majd megbeszéljük. így 3750-re jön ki darabja.

ypcjgjbma

Gyárt folyamatosan. Ez lemaradt.

svejk

Köszönöm!
Lehet akkor én is megkeresem a listámmal.

morfeus

Sziasztok!
Lenne egy két kérdésem az eszterga lapkákkal kapcsolatban:
-van e olyan táblázat vagy leírás amiből kiderül,hogy melyik lapka mihez való?
-illetve amennyire én néztem a lapkák többsége rádiuszban(ívesen)végződik,a kérdésem az,hogy akkor ezekkel a lapkákkal csak oldalról haladva lehet elkezdeni az esztergálást vagy szemből (finom) nekitolva is lehet indítani?
Köszönöm a válaszokat!

000000000

Minősége milyen? Miből készülnek? Hőkezelés?

zczzn9622

Jó minőségü anyagbol késziti őket, hőkezelés nélküliek ha jól tudom. Ismerem az urat, azét is ajánlottam, preciz régi vágásu szakember és rengeteg alkatrésze van főnleg magyar gépekhez, és barátságos áron adja.

zczzn9622

Szervusz. A CoroKey 2010 katalogusban nagyon sok minden fentvan amire kiváncsi vagy. Ez letölthető ingyenesen innen:
http://www.sandvik.coromant.com/hu-hu/downloads/pages/search.aspx?q=Catalogues&rootsite=%5ehuhu%24  
Mostmár szinte az összes lapkát e szabvány szerint jelölik.

zczzn9622

Sziasztok. Valaki leirná nekem szájbarágósan hogyann tudok képet feltölteni ide. Köszönöm.

s2k5ycubj

Szia! Először feltöltöd http://kepfeltoltes.hu/" TARGET=_fnew>ide azután a kijelölés fórumokhoz menüpontra jobb klikk és másolás(hiába írja ki,hogy vágólapra másol),utána itt pedig (kép) beilleszted a másolt fájlt úgy ahogy van és kész. Ha így csinálod megjelenik a kis kép amire kattintva megnyílik a kép a képfeltöltésen,és így nem kell kicsinyíteni,hanem megmaradhat a nagy felbontású kép.