Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

595852ar

Mivel az alap meg van, így szerintem a betétek méretét sem nehéz kikövetkeztetni. :)

zczzn9622

Ez igaz, kitudnám következtetni, de jobb lenne tudni az eredeti méreteket, mert szerintem az úgy az igazi. :)

000000000

Valaki nem tudja Ku-250 köszörünek a beálítható forulatszámait , mert a neten nem találom

7cim5mm0

Szia!
Visszaléptek a többiek, küldtem e-mailt.
Küldhetnél majd egy címet, amit gyakrabban megnézel!

Csuhás

Egy ötletes segédeszköz tokmány pofák szabályzásához. ( Elkerülhető vele a pofák beszúrása, vagy fúrása. )http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/Linkelt_kepek/tpsz.jpg" border=0>

dig2r7b0g

Okos vagy kolléga!

ks46twg3x

Szia!  

Ez a megoldás már nagyon hiányzott!  

Gratulálok!

Csuhás

Nem az én érdemem, a neten találtam az ötletet, de tetszik, magam is elkészítem.

jani300

[#eljen]
Eddig ez a legjobb megoldás tokmánypofa szabályozásra ,amit eddig láttam . Bárhonnét is van az ötlet !

PSoft

Ezért talán,még a Laslie is kiosztana egy...vállveregetést.:))

KoLa

Hát én nem vagyok tőle elkápráztatva!
Három pofáshoz éppen jó! ha el tudjátok így készíteni!( egyenlő deformációt kell okozni minden pofánál ahhoz hogy jó legyen az eredmény! mert az egyensúly úgy is fel tud állni hogy, a síkmenetes tárcsát már rögtön az elején félretolod!)  
 Négypofásnál használhatatlan!

vjanos

Lézerrel vágatva pontos lenne, párszáz forintból, nem?

Valaki csináltathatna egy párat eladásra :)
Nekem kéne egy...

svejk

Ej, de negatív vagy mostanában! :)

KoLa

Lézerrel mennyi a pontosság? 0.1mm, de ferde a vágás kicsit! jobban örülnék egy olyan megoldásnak ahol minden pofa csak egy ponton érintkezik az előfeszítő gyűrűvel!

s2k5ycubj

Hát még szerencse,hogy egy hobbi-cnc fórumon vagyunk... Csak van valakinek egy jól működő cnc-marógépe.