Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

morfeus

Köszönöm a hasznos tanácsot!

morfeus

Nagyon köszönöm a kimerítő magyarázatot!Hasznos számomra!

jani300

A bőség zavara :) De egy nagyságrenddel finomabb az osztása , talán még a pontossága is :)
De megyek aludni [#integet2]

595852ar

Nincs egyezség, sajnos ő nem egyszerűen tud eljönni hozzám. Amiből több is van az a Tos-MN80
Itt meg is kérném azokat a fórumtársakat akik esetleg ebben segíteni tudnának morfeus-nak, jelentkezzenek a publikus email- címemen és közösen összehozzuk a dolgokat.

595852ar

595852ar

morfeus

Köszönöm előre is hátha megoldódnak a dolgok szépen lassan!

andrasbsl

A linkek között Csuhás Úr doksijainál fent van a clausing colchester mascot 1600 eszterga gépkönyve (, aminek az utolsó 3 oldala a mérési protokoll. Fent vannak az értékek is amiket illik mérni, de a fontosabb az hogy rajzokkal illusztrálja hogy mit hogyan kell mérni...http://data.hu/get/6815230/colchester_mascot_1600.zip" TARGET=_fnew>katt ide

595852ar

A 28953.hsz-em, mára elvesztette az aktualitását!

morfeus

Sziasztok!
ez A 28953.hsz-em, mára elvesztette az aktualitását!  100%-ban igaz!
Ettől függetlenül mindenkinek köszönöm a segítséget,úgy látom a dolgokat,hogy többet kell kiadjak érte azért,hogy egy stabil gépem legyen így próbálok az Optimum gépek között nézelődni,pontosabban választani.Ezzel kapcsolatban van valakinek saját tapasztalata az Optimum gépek terén?Mert ismerősnek van illetve gépműhelyben is láttam annó,de kíváncsi vagyok a véleményetekre!

kuv5p7226

Jobban jársz ha Hizó Józsival boltolsz, az optimum is meg a HBM is (amit Józsi forgalmaz) ugyanaz az alap, de vele jobban jössz ki.
http://www.dolphincadcam.hu/" TARGET=_fnew>www.dolphincadcam.hu/

morfeus

Nagyon szépen köszönöm a tippet,felveszem vele a kapcsolatot+

morfeus

Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy személyes elérhetősége van neki?Természetesen ha nem publikus akkor privátban az email címemre ha megadnád!Előre is köszönöm!

kuv5p7226

Egyrészt fent van a honlapon, másrészt jön ide, harmadrészt rádobok egy SMS-t, hogy gyöjjön már ide...:-)

designr