Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Csuhás

Ha kiderül hogy 200-as akkor az már nekem nagy az emura, így ez esetben nem kérem.

svejk

Oké, de ha 200-as az akkor sajnos nekem is nagy. :(

6rk75uezn

Sziasztok.Debreceni emberke segitségét kérném,ha volna aki szivesen segitene és jár a villgépker felé!

KoLa

Nekem a 200-s majdnem hogy kicsi, de ha nem kell senkinek, nekem pont jó lesz!küldj egy levelet ha visszaléptek a fiúk!

7cim5mm0

Rendben, jelzem ha kiderül!

jani300

360-as esetleg ?

000000000

6rk75uezn

Szia.A Villgépker-től kellene megvenni egy motorinditó relét és levélként elpostázni nekem,Elutalnám neked a lóvét.Köszi válaszod.

morfeus

Sziasztok!
Mostanában úgy alakultak anyagi lehetőségeim,hogy szeretnék beruházni egy kis hobbi esztergagépre otthonra,nagyon sok kis mini esztergát megnéztem az elmúlt pár napban de nem igazán tudok dönteni.
Tudtok abban segíteni,hogy ajánlotok egy konkrét típust?Illetve helyzetemből adódóan használt de jól münködő gép is szóba jöhet,de méretileg egy asztalon,vagy nagyobb asztalon elférjen!A kérdés a következő lehet mennyit is szánok rá olyan 200000Ft-körül(azért körül mert lehet picit több vagy kevesebb)Ha nem természetesen akkor maximum csinálni kell egy állványt neki!
A válaszokat előre is köszönöm!

svejk

Most árul egyet Kis János az adok -veszek topicban

morfeus

Köszi az infót de még nézelődnék illetve meghallgatnék egy két ajánlatot,az ár miatt főleg!

kuv5p7226

Ami érthető, mert újonnan:  
Bernardo Hobby 300 Super esztergagép
Ár: 281.940,- Ft
Ráadásul itthon még az árképzés is pofátlan:
€ 740,00 excl. VAT, ex stoc
ami úgy 200.000 forint.

kuv5p7226

Ja, és nem én kerestem rá egyedül, mert a gugli rögtön ezt kezdte ajánlani már a Bernardo szónál...:-)))

morfeus

Nagyon szépen köszön az igazán kimerítő és velős hozzászólásodat,nem is a pofátlan itthoni árképzéssel van gondom hanem az adott kereteimmel,de ezzel nem terhelném a fórumot(de ha kell leírom neked).De gondolom te mindent jobban tudsz :))))

vjanos

Szerintem olvasd el még egyszer :/

Nem a te keretedet kritizálta, hanem az új áron hirdetett használt gépet, meg az itthoni árképzést...