Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

designr

Egy a lényeg..ha véletlenűl egy ilyen hozzánk kerűl..a külföldi gyűjtők egy E3N árát adják érte..::))Itthon is feltünik néha megfizethetetlen áron hasonló..

designr

Vagy akinek még ez sem elég..másik legendás mimiatűrrel UWG-vel összepárosítva..http://www.s1p.de/05_w/uwg/uwge/mitte/uwg_lorche/uwg_lorch2.html" TARGET=_fnew>Kombi..

ra8nsmk6w

PSoft

És,...

Mi mindent meg lehet egy ilyen https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AhEbvGAmXB4" TARGET=_fnew>"Rotring ceruza hegyező"-vel oldani.:)

jani300

Jó ez a videó !
Csak azt áruld el mit gyárt .
Láttam már de nem bírok rájönni mi a munkadarab , talán valami csavart fogú kerék ?

Teaway

Logikus lenne, ha utána kézbe venné és megmutatná, de így...

Csuhás

Azt hiszem nem ideális geometriájú kúpfogaskereket gyárt

jani300

Úgy gondolom eredetileg is az ötleten volt a hangsúly , nem a méreten . Eszterga sok van ,jó ötlet kevesebb .

595852ar

Ferde fogazású kereket gyárt.

595852ar

Tönkre ment az Eanom szánszekrényében valami. A keresztszán hátrafelé, szóval a felém történő előtolása megszünt. Semmilyen előjel nem volt, semmi zörgés vagy egyéb rendellenes hang nincs, csak egyszerüen nem megy. Mi lehet a gond?

595852ar

Lenne még egy kérdésem: Az E2N és az E3N között milyen lényeges különbség van, ami miatt az utóbbi átlagára jóval magasabb.
Gondolkodom egy gépcserén és nem tudok dönteni, mivel egyik tipust sem ismerem, csak fotókról. :D A E3N szerintem szebb, de csak ezért, nem adnék 200-300al többet érte. Annyira nem fontos a dizájn. ;)

jani300

Az E3N modernebb nagyobb ,gondolom .
Én is csak E2n t láttam közelről .

jani300

Szia Alex !
Ezt elég határozottam állítod ,de  a beállításokat többször megfigyelve biztos igazad van .
Régóta nézegettem már , de nem tudtam eldönteni .

595852ar

A 3N nem siklócsapágyas ha jól tudom, ez nem is biztos, hogy a javára írható. Talán többféle menetet tud, vagy esetleg egyszerűbben, gyorsabban állítható? Keresem, hogy mitől drágább.

595852ar

"Szerintem"  
Ezt elfelejtettem hozzátenni.