Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

4d52ifwte

Szia!

A Hyundai árából vehetsz egy régebbi magyar ipari kisesztergát. E1N, EMU
Ha van helyed és van 3fázisú hálózatod esetleg frekvencia váltóval egyfázisról.

Csuhás

A somet jobb választásnak tűnik. A másiknak nem látszik a tapintó kialakítása, de alighanem egy kis rövid nyelve van. Az is jó, de szvsz kényelmeseb használni sometet, ahol a tapintóhoz képest más helyzetben van a számlap.

designr

A Sometet válaszd..nem látszik jól,de az ilyeneknek hátra és alulra is lehet rögzíteni a felfogó csapját..most vettem az uriembertől furatmikrót..

000000000

Köszönöm azt választottam!

Teaway

Hogy halad a project?

ee86hgyg8

Szia  
sajna sehogy ismerős majd csak szeptemberben tudja megcsinálni a fogaskerekeket

000000000

Sziasztok !
Erről a gépről mi a véleményetek? Laposszíj egyáltalán pótolható lesz majd rajta? Ár érték arány? Gondolom ez már alkalmas fém megmunkálásra?

Dakota25

Üdv Scales!
Ehhez a ceruzahegyezőhöz tudok adni egy félkész gépalapot motorral, felfüggesztéssel, tárcsával.
Ha gondolod, keress meg!

Csuhás

Az első gép az ami legjobban használható. Jó állapotúnak látszik az ágyazat. Kicsit kényelmetlen a sebességváltás, illetve a gyakori cserekerék szerelgetés. Ha ráérősen dolgozol akkor szvsz nagyon szerethető géphez jutsz ezzel.

A másik két gép nekem eleve kiesik az előtolás hiánya miatt.

Ami még meggondolandó hogy régi magyar esztergát e1n emu is kapható ezen az árszinten.

4d52ifwte

Régi magyar gépet már én is ajánlottan scales-nek, ebben az árban már kifogható, de úgy látszik inkább szeretne barkácsesztergát.