Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Teaway

Jól elvoltál itt éjjel magadban [#integet2]

6rk75uezn

Igen elvoltam,mint látod kicsit álmosan.[#unalmas]

000000000

Messze laksz Dunakeszihez?

designr

Titánium megmunkálásról van-e valakinek infója ,tapasztalata.esztergálni keményfém betétessel?CBN?Gyémánt?Gyémántot nem bántja?Bármilyen ötletet szívesen fogadok.

s2k5ycubj

designr

Szert tettem pár titán rúd anyagra.Sajnos ilyen High -tec lapkáim nem lesznek.Majd beszámolok rólla ha sikerült forgácsot gyártanom..

6rk75uezn

Nem túl messze (70km),miért?Vagy 10éve dolgoztam is ott.

Béni

Szerintem próbálkozz bátran gyorsacéllal!
(Ha nem a termelékenység és a gyorsaság a cél ...)

mxjj54gxi

"Az LSM során a felület integritása a legfontosabb, mert az korlátozza a forgácsolási adatokat és kiemeli az éles élek fontosságát,"

Szeretem az ilyes mondatokat!
Mi a fene az a "felület integritás" ????

hostya

Jó a kérdés, de inkább a http://cnctar.hobbycnc.hu/hostya/Sandvik%20logo.jpg" border=0>  
szakemberei tudnának Neked kimerítő választ adni arra, hogy pontosan mit értenek alatta... :)

hostya

Hallgass Bénire, akár gyorsacél késsel is meg lehet munkálni a titánt. (nem egy leányálom, de lehet..)

Kíváncsivá tettél...  
Milyen alkatrészt akarsz készíteni titánból?

Vagy ha már megvannak azok a rudak, akkor csak ki akarod próbálni, hogy milyen is  lehet a 'faragása'..?  [#integet2]

000000000

Azért mert segítettem volna a tokmánypofa megigazításában, a tokmány rendbetételével.De 70km már messze van benzinben. Űdv!

6rk75uezn

Igazán köszi,de sajna egy ilyen kisebb dologhoz tényleg messze van.

6rk75uezn

Somet inikátoróráról mi a véleményetek?Megvehetem?