Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

sufnituning

De szimpatikus vagy, nekem se áll szándékomban
Téged megsérteni!  

Csak kicsit jólesett batyogatni.[#puszi][#integet2]

sufnituning

Remélem nincs harag??

jani300

Hát igen evvel én is vagyok így néha .
Persze hogy nincs harag !

6rk75uezn

Olvasgattam a fórumon és tegnap láttam pár képet amin hántolás volt,nem is ez a lényeg,hanem hogy azon a gépen az előtolást egy külön motor hajtotta bordás szijal,ha jól látam egy léptetőmotor volt,tudtok erről valamit,vagy rémlik kié lehetett?,mert nem találom.Köszi.

svejk

Azt hiszem gyorsan kifaragok egy ilyent M6-oshoz.
A két M4-es hernyó szerintem megfogja a lapolást.

Vagy esetleg a gyáriban van valami nyomatékhatároló is?

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/menetel%f5%20002.jpg" border=0>

jani300

Szia !
"Fejből" szoktam írni ,néha meg is van az eredménye :( .Az esti kis lecseszés után rákerestem és egyből dobta a net . Szabatosan leírtad a nevét !
Az oda vissza forgókban szokott lenni rúgós  nyomatékhatároló .De abban biztos vagyok hogy Te is tudod . Ebben nekem úgy tűnik nincs rá elég hely .
A rajzodon nem látom a kapcsoló körmöket .
A két négyes hernyóra kíváncsi vagyok bírja-e .
Mindenképp valami jófajta csavar kell .
(És akkó is hasonlít a gyorsváltó fejre )

svejk

Tényleg, lemaradtak a körmök, de majd ráhiccentek két reteszacél darabot.

Ha a két négyes BKNy acélhernyó nem bírja akkor már eltört régen a menetfúróm. :(
Persze rakhatnék erős rúgókat, golyókkal a végükön és akkor még nyomatékhatárolós is.

designr

Danamid forgács az..

Béni

Valóban gyorsváltó, de csak menetfúrókhoz. A Fúráshoz alkalmazhatóknak kúpos az illeszkedő felülete, ezé pedig hengeres.
Létezik hozzá nyomatékhatárolós és fix betét is.
A nyomatékhatárolás a betétben van megoldva. Másként nem is lehet, mivel az határozza meg a befogható menetfúró méretét.
Amiket mi használunk, (50-es külső, 32-es illeszkedő átmérő) azoknak 11000 Ft darabja. (Állítható nyomatékhatárolós.)

Teaway

Az mindjárt más! Maradhat! [#worship]

sufnituning

ezt tudom adni, de kell egy közdarab, ezt lehet hegeszteni is
http://www.imgserv.com/images/2013/06/15/vUtFHqs.jpg[/img]]menetfúró befogó 0 -16-os asszem!

sufnituning

r6cvn479y

Szép estét  
érdeklődnék hogy nem e tudja valaki milyen ára van a krómacélnak ?
Köszönöm

ANTAL GÁBOR

Mit értesz krómacélon?  Korrózióálló ( 18 % körüli krómötvözésű) acélt ? Vagy sok krómot tartalmazó ötvözött acélt?   ( 42 CrNiMo6, 100Cr6, 17 CrNiMo 6 ) hogy csak egy párat soroljak ?

r6cvn479y

Sok krómot tartalmazó ötvözött acélra gondoltam.
Csak kb árra lennék kíváncsi .