Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Teaway

Ha az EMCOMAT után 7, 8.4, 8.6 vagy V8 szerepel, akkor egyszerűen felmész az EMCO oldalára és ott találsz hozzá rengeteg rajzot a felépítéséről, alkatrész listával ---> http://www.emcomachinetools.co.uk/ProductDetails/EMCOHobbymaschinen/InstructionManualsandSparePartsEmco/tabid/260/Default.aspx" TARGET=_fnew>link

279nwbpsa

A kereső nekem is adott volna találatot ezekre,de nem láttam ilyen jelölést a képeken. :(
Azért majd még megnézem tüzetesebben a fotókat persze...

Emellett,talán ismerős valakinek ezen típus és esetleg tud segíteni a beazonosításban (is).

279nwbpsa

Szia!
Nem tudom a végén mennyire jönne ki a vételár?
Lehet,hogy tudnak rá alkudozni kedvezően...
Egy régi magyar gép,pl. E1,vagy E1N persze jobb lenne...
Árban 300ezren belül kellene maradni.Ennyi van max. rászánva a vásárlásra...

Teaway

Én látom az első (második) képen, hogy van utána vmilyen szám, de hogy melyik, az passz.

279nwbpsa

A linket pedig köszönöm!

279nwbpsa

Most,hogy mondod...
Mintha V8 lenne...

Teaway

Ezek az eladók is mindent fotóznak, csak a lényeget nem [#szomoru2]

s7manbs8

Még egy hetet rádolgozik és összegyűlik rá 400 is. :)

4d52ifwte

Ha 300 eFt van, akkor meg méginkább nem venném az EMCO-t.
Egy E2N, az príma lenne szerintem.

595852ar

Szerintem nagyon drága!
Ismerem a fazont, alkudni nem igen enged, mert nincs rászorulva a pénzre. Egy behajtó, felszámoló kacatjait árulja.

4d52ifwte

Én kétszer üzleteltem vele Kecskeméten és nekem engedett simán és nem keveset. Úgy látszik jó napja volt.
Ennek ellenére még mindig azt mondom, magyar ipari gépet vegyen.

designr

Emco maximat V10 a gép tipsda.Enyémtől(Maximat super11) egyel kisebb.Az ár egy picit tényleg sok.Googlizz rá..Nem rosszak az EMCO-k.de merevségben nem veszik föl a versenyt egy régi magyarral.Nekem az volt a döntő hogy nagyon jó állapotban volt,régi gépben ritka ilyet találni,nagyfelújitásra meg sem időm,sem energiám.

designr

ÁÁÁ MégsemV10,hanem V7 vagy V8 de ezek még barkács jellegübbek.E1n vagy kis szerencsével E2n kapható picit többért.Vagy nemrég ment el vaterán egy kis gép 165-ért,nem ugrik be a neve..Svejknek is ilyen volt régebben..Körbe kell nézni..

Teaway

Tisztán látom a V-t, utána egy számjegy van, az meg csak 8-as lehet.

designr

Takarítottam a szánokat..ha öntvényt esztergálok a pici por rárakódik,akkor nem elég a szokásos ecsetes lesöprés..félek a csúszófelületek közé ül..ezért a rongy vagy papírtörlő..ÉLES szemed van..De lehet nem így kell..többek közt esztergályos sem vagyok,,de az Emco mellett van egy kis TOS MN80-am is..rendbe kéne szedni..de érezni a különbséget a részletekben a TOS javára.