Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

ptt99m53

Pontosabban kés és keresztszánt (kompletten ami a hosszszánon fut, kivéve szekrény)keresek. plusz36 húsz9995536 vagy moszkvics hernyó gémél

ptt99m53

Mondanál róla infót? Ki hol mikor gyártotta, és mi a neve :-)

ptt99m53

Esetleg hol tudok hozzá cuccot szerezni?

guliver83

Én is sokáig kerestem, hogy mi a típusa meg stb, de nem sok eredménnyel. Annyit tudok, hogy KART gyártmány és Iskolákban használták (kecskelábú) esztergának hívták. Még egy darabot találtam belőle amit talán már fel is újítottak, de alkatrészeket sehol nem találtam hozzá.
Nekem egy főorsó kellene hozzá .

ptt99m53

A vaterán van egy (talán ilyen) főorsó. 32 khuf-ért

guliver83

Igen régen láttam már !

jani300

Nem láttam a hirdetést de egy picit soknak tűnik .

ptt99m53

Őt is kérdeztem, csak nem válaszolt (vaterás eladót). Akkor feladat, szerezni egy roncsot, aminek jó a főorsója, meg a kocsija.. :_)

ptt99m53

Meg ahogyan a szán profilját nézem lehet nem is ilyen, csak hasonló...

Sajna én is mellényultam a avaterán a minap...

guliver83

Már nagyon régóta fönt van! Beszéltem is vele. Én meg ezt találtam  http://aprod.hu/hirdetes/eszterga-eszterga-gep-esztergapad-ID11tyL.html#9cd73529d7" TARGET=_fnew>Eszterga

ptt99m53

Nem rossz. ... Ha 1 hónappal előbb láttam volna.. :)
Mi a két kapcsoló? D-CS, és menetirány?

ptt99m53

Előfordulhat, hogy más kocsi is passzol a hosszszánra?  

guliver83

Fogalmam nincs , mert nekem nincs rajta. Amit láttál képet az nem az én gépemről készült.
Nekem újra van festve feketére és pirosra.

s73tgf9vg

Sziasztok!
Az Optimum esztergák Camlock típusú tokmány befogót hogy lehet csatlakoztatni?
Elmondom mi a gondom. Van a nagy csap amit rá lehet fordítani a tokmány csapjára, ez megvolt, szögbe állítottam a csapot, de hiába húzom meg a kis 6-os csavarokat, a nagy csapokat ugyan úgy ki tudom lazítani. Előre is köszönöm a választ.