Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Révész Richárd

Az ékszíj úgy is kipolírozza.

zozo

38fokra szoktam köszörülni a kést, ahogyan a kés kiviszi, olyan a felület, a szíj meg majd kipolírozza ha akarja.

ANTAL GÁBOR

Egy derékszögű háromszögnek 3 oldala van  ebből két oldalt egy törtbe beírva 6 db variáció adódik ebből manapság a sin cos tg és cotg ami használat. Azért írtam hogy ne lehessen belémkötni hogy a magasságvonalat hogyan lehet kiszámítani  ( 6 db szögfüggvény és a Pythagoras ) . Apám 1905 ben született. Neki még tanították ....

zozo

Gábor, én előtted ugyanazt írtam le a #25340-ben, amit te a 41-ben, csak azt már nem olvastad.  
(Korrigáltam, amit benéztem előtte)

ANTAL GÁBOR

Bocsi ! valóban e győztél mert egy rövid mondattal válaszoltál  miközben én azt nem láttam mert gépeltem ( 2 perc a különbség ) viszont én a hibára is felhívtam a figyelmet

hostya

Ha már felhívtad a figyelmét arra hogy rosszul írta be, és azért nem talált semmit a Gugli...
Ezzel az erővel azt is megírhattad volna hogy MIT kellett volna beírni. (Secant; Cosecant)

Vagy te sem tudod, csak éppen "íráskényszered" volt...

Szedlay Pál

Csak azért nehogy lemaradjunk az öregebbektől.

http://en.wikipedia.org/wiki/Trigonometric_functions

9pk59nuy

Kérlek részletezd, hogy mire gondolsz?
A gyakorlatban is vágok menetet. Egyébként a Mach3 G kód sorába is a leírtak alapján kell a menetmélységet beírni...

Szedlay Pál

Rabb Ferenc

zozo

[#taps] Nem halok meg hülyén :)  -egyszerűen csak az átfogóhoz viszonyítva számol, nem csoda ha feledésbe merült. Ugyanazt adja sin és cos függvény is.

000000000

Azt hittem, ha felhívom a figyelmet arra, hogy a beírással volt a baj, egyértelművé válik, hogy nem "phonetikusan" kell beírni.

A Visual Basic pl. említést tesz a nevezett függvényekről.
Szóval, én innen tudom, hogy létezik.
Szerintem, lőj mindenre, ami mozog. [#nevetes1]

hostya

Szerintem meg ha már felhívod a figyelmet valamire, akkor tedd úgy, hogy  megmondod a megoldást. (ha tudod)
Ne lőj mindenre ami mozog.[#nevetes1][#nevetes2]

000000000

Helló sziasztok érdekelne egy tos mn80 as kiseszterga ha valaki tud ilyet jelezze.

s7manbs8

Na akkor megnézem megint, ezeket a hülyeségeket benne, ebből tanul az ember. A lehűtve melegítve összedugása nekem is eszembe jutott tényleg.