Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

9pk59nuy

Tele van vele a net, de adok ha kell.

9pk59nuy

HJózsi

köszi, 731-es kellene, 721-es nekem is megvan [#wave]

kmajer

farzsebből öngyújtó, alátart, működésbe hoz,
negyed óra és izzik.

HJózsi

:D jó jó, de én is távsegítenék ...

HJózsi

a cncbank.hu-n van valami, csak hiába vagyok évek óta regisztrált ott, csak 100 pont begyűjtése után tölthetném le ... erre mondja az angol, hogy FU, (meg a magyar is ... :) )

jkrz3gwi

Tegnap Kecskeméten a MÉHtelepen jártam és egy tökéletes, működőképes KFD 400-as fűrészgépet láttam az öntöttvasaknál akit érdekel siessen hátha megvan még. Az emulziószivattyút kiszereltem belőle, de a többi alkatrészt rajta hagytam:) 800Ft-ot fizettem érte, mert 200Ft kilója a haszonvasnak, illetve van 150 Ft-ért is, de az a síma acélokra vonatkozik.(pl. köracél minden méretben van és még annó rá is írták a fajtáját)

Robika37

http://cnctar.hobbycnc.hu/Robika/miniturn/" TARGET=_fnew>miniturn
http://cnctar.hobbycnc.hu/Robika/hunor/" TARGET=_fnew>hunor
nevezd vissza p*d*f-re
Én is kérdeznék ezzel kapcsolatban a 731-ben hol van az akku ? Az enyémben meghalt és azóta elfelejt mindent meg kellene javítanom ,de még nem volt hozzá érkezésem , hogy szétborítsam.
Könnyebb lenne ha tudnám merre keressem...

HJózsi

Köszííí! [#eljen][#worship][#wave]  Sajnos én a MINITURN eredeti belsejével nem találkoztam, mert mire a gépet megláttam már PC, táp, G320-ak voltak benne... A hátsó takarólemezt nem nehéz leszerelni, talán ott van valahol...

ra8nsmk6w

Nekem van eredeti miniturn.

ra8nsmk6w

Akkor folytatom. Az akku a kijelző mögötti elektronikában van. A 8db csavar kiszedése után vagy 6 csatlakozót kell lehúzni. Érdemes az eredeti zajos ventillátort kicserélni és kiporszivózni a belső részt. A hátsó burkolat leszerelése után hozzáférhető a táp, a szervó vezérlők, és a főorsó motor vezérlője. Itt vannak a biztositékok is. Az egész erősáramú elektronika fiókszerűen kihuzható.

HJózsi

Cseréltél már benne telepet? Hol találhatók a gépben? 5 évig bírják a gépkönyv szerint ...

HJózsi

Akkor köszönöm, Robika37 nevében is ! :) [#eljen][#worship][#wave]

ra8nsmk6w

Nem cseréltem, mert nem volt rá szükségem. Mivel nem nagyon értek hozzá csak begépelem a programot (puskából). Egyedi darabokra használom, főként menetvágásra.

Robika37

Hálás köszönet !!