Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

szpinya

mxjj54gxi

Párhuzamosságot a két prizma között.
Három féle ellendarabja van a prizmákhoz, mert nyilván mindenféle prizmaoldalhoz oda kell tudni pászítani, a rúdra felszorítani az ellendarabokat, és lehet végigtolni az ágy mentén.

szpinya

3m9kaxws5

Üdv néktek. Ma sikerült vennem 3 kést az esztergámhoz "E2N"
http://kepfeltoltes.hu/120117/x1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

000000000

Használd gond nélkül![#eljen]

Csuhás

Szépek. A középsőhöz hasonlót keresek magam is csak kicsivel zömökebbet. Ha lehet ott még vásárolni, akkor elárulod hol vetted és mennyiért?

svejk

Csuhás Mester!!
Mi a helyzet a Satellite billenytűvel???

u3xrz0cut

sok munkát kívánok hozzá!!

robroy007

üdv

szeretnék csináltatni aluból gömbfej véget (nyalóka pálcikával) amit csőbe kéne majd behegeszteni később
gömb átmérő 25mm a közepén egy 3 széles x 2 mély mm-es hornyot kell még középre csinálni

összesen 8db kellene

3m9kaxws5

Sajnos egyszeri vétel volt 5000ft összesen.Egy régi kollégám árulta otthon hevert neki. 10-et kért de alkudoztam. Ajándék vol ennyiért.   [#nyes]

vjanos

Szemtelenül jó bolt volt...[#beka2]

Csuhás

Megoldódott. Bementem a munkahelyemre és a benti gépemen google-vel találtam olyan boltot, ahol volt raktáron.

svejk

Nekem is a kezemben volt és még fizetned sem kellett volna. No mindegy akkor odaadom a kollégámnak, csak vártam, hogy visszajelezz.
Én az Ebay-ről nyolc ropiért vettem anno.

Csuhás

Köszönöm! Bocsánat, de nem tudatosult bennem, hogy rám vársz. Remélem a kollégádnak jól jön majd.

u3xrz0cut

Ez már legális lopás volt!!![#crazya]