Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Jó jó, csak a nyitott motorral vigyázz!
Ha vállalkozásra használod, nincs az a felülvizsgáló, aki megadja rá az ÉV jegyzőkönyvet! Ha barkács célra használod, akkor tegyél elé egy 40A 100mA FI relét. Biztos ami biztos. A fém forgács útjai kiszámíthatatlanok....

6ywv3872f

megkérdezhetem milyen áron adják az E1N -t és mit adnak hozzá? - igérem nem csapok le rá -
Köszönöm

hostya

OK vigyázok. :)

Már 40 éve forgácsolok...  
Az egész (barkács)műhelyemet egy ilyen FI-relé védi.

Csak azt nem tudom hogy a vállalkozásokban használt E1N-ek + hasonló korú társaik, amik szintén hasonló nyitott(átszellőző) motorral bírnak hogyan kapnak ÉV jkv-t.(?)  
Illetve lehet hogy tudom, Magyarországon élek én is...  
[#confused]

KoLa

Hostya ! szépen dolgozol!irigyellek!!!

2dbfy8y

Üdv Kola! Köszönöm a tippeket! Sajna a 2.63 nem egészen tökéletesen működik! A varázslóban a gömb generálásnál megbolondul teljesen, közben le is fagyott! Pedig nagyon király Béni új fúró progija!

hostya

Köszönöm!

Te csak ne irigykedj... [#wave]

2dbfy8y

Jaj jut eszembe Kola! Hogyan sikerült összehozni azt a szupi kezelőfelületet a gépeden, ha nem titok! [#wink] A párhuzamos port bitjeire lett az is rácsatlakoztatva?

KoLa

Még hiányzik egy fokozatkapcsoló és egy potméter bekötés, ahhoz hogy készen legyen, és a Magi MBIO beüzemelése ! minden megvan csak idő nincs rá hogy befejezzem!

2nbj3n5m

92000Ft+Áfa olaszkéstartó,a hátsó is,5db betét.
Behuzószár,patronkészlet,álló és futóbáb,
síktárcsa,gépkönyv.A bibi egy ferdénfogozott
fogaskérék féligszéttörve,a főorsot ki kell
szedni(csak ugy javitható)Az erő átvivő csapszeg
törött,főmotort leszedni és csapszegcsere.
Csak ennyi. Ja meg egy jó alapos mosóbenzines
tísztitás rá fér.Egy kutató intézetbe használták.
De van egy másit is eladó (nem E1N) 750 a csucstávolsága majd megkérdezem a pontos adatait. Az is aránylag megkimélt gép.Minden van hozzá.
Janko

000000000

Nincs azzal így emmi gond![#eljen]

6ywv3872f

ez ebben az árban jól hangzik a fogaskerékcser ellenére is. Én ugyis szétszedném és újból összeraknám átzsírozva, lefestve. Érdekel hgy a másik gép milyen tipus, és mennyiért válnak meg tőle.

designr

Nem tudja valaki melyk esztergának áll legközelebb a csúcsmagassága a 140mm-hez?
Emco Maximat super 11-hez keresek állóbábot..szinte reménytelen..Valami pótmegoldásként ha olcsón kapnék picit magasabbat..vagy alacsonyabba toldani?Valakinek nincs valami jó megoldása?

uzahitefr

szia sokat dolgoztam ilyen gépen...

hostya

Az E1N névleges csúcsmagassága: 125mm (az ágy hosszán prizmájának a tetejétől mérve)

Csúcsmagasság az ágy sima felületétől mérve:133mm

Nekem vagy egy teljesen új (soha nem használt) E1N állóbábom eladó. (8000 Ft)+ posta ha érdekel.

designr