Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

6ywv3872f

sziasztok.

Szerintetek mennyit ér egy jó állapotú E1N 500 eszterga?

s7manbs8

Attól függ, hogy eladod, vagy veszed. :) Azonkívül, hogy az állapota milyen.

6ywv3872f

vennék:)
tényleg jó állapotú.
tartozékok nélkül van.
szerinted irányár?

2dbfy8y

Köszönet Béni, és Kola a fúróciklushoz való segítségért! Nagyon jó egy ciklus, így már üzemképesen![#nevetes1]

s7manbs8

Majd a nagy esztergályos szakértők mondják nemsoká várd ki, csak még maszekolgatnak  23-24 óráig, gondolom, én csak dumagép vagyok ebben a témában és általános szempontokat mondtam, ami mindenre érvényes lehet. :)
Neten rá kell keresni és meglátod milyen árakért milyenek vannak.

Béni

Bár KoLa-val nem egyeztettem, de módosítottam egy kicsit, mivel értelmetlennek láttam a luk alján való várakozást. Megadható értékkel várakozás előtt visszahúzza a fúrót. Ez a következő verzióban már benne lesz.

Torro60

Miket szeretnél rajta megmunkálni?

6ywv3872f

változó az ára. ez speciál 200.
mire kell figyelni leginkább ennél a tipusnál  vagy akár általánosságban egy eszetergánál? gondolom a hajtáslánc, épp fogaskerekek, a szánokra, prizmákra.  van még vmi?

s7manbs8

Hirtelen ránéztem 200 eFt-ért van egy pár, ezekre azt mondják jó állapotú.

s7manbs8

Még attól is függ merre fele vagy, mert ha 500km-t kell utaztatni az se jó, személyesen biztos jobb megnézni.

s7manbs8

Sőt, ki is lehet próbálni az még jobb...:) SOk minden lehet rossz egy gépben, azonkívül, hogy a fő elemei milyen állapotúak.

6ywv3872f

csak általánosan használnám, nincs még konkrétum. ha jó állapotban van és alkalmi árért meglehet venni akkor megveszem. ezért kérdeztem hogy milyen árban vannak ezek. ha azt mondjátok hogy 200ért lehet venni sokkal jobb tipust akkor elfelejtem.

4um5b65d

Hát itt nem lesz gondod a indító kar pöcökkel, mert ahogy látom ennek teljesen más a rendszere.
Hosszban csak 3 rúd fut végig a gépen. :(

Torro60

Szerintem legfontosabb a szánok és ezeket mozgató orsók,anyák állapota.(hosszán,keresztszán,kéziszán)Sebesség váltó(minden fordulatot "vegyen")vonó vezér orsó és a szegnyereg állapota.

Révész Richárd

Meg ezen váltókar vagyis tekerő sincs mint az RA-n.