Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Esztergályosok! Bonyolult egy ilyet kivitelezni???

© vasas ma 01:11 | Válasz | #1563  

A következő komplett tengelyre lenne szükségem .  
A tengely legfontosabb mérete a 120/30mm rész menettel ami a legpontosabb akár köszörült méretünek kellene lennie maga tengely minimum 50mm méretü anyagból kellene.. És edzve el hajlás/görbülés ellen!! a csapágy illetve a csapágyház méretét a készítőre bízom.  
Várom ajánlataitokat.http://kep.psharing.com/495042.jpg" border=0>  

KoLa

Ez valami faipari megmunkáláshoz kell?végig hőkezelve?
Hát igen! bonyolult! főleg a menetköszörülés!
Jóska fórumtárs szokott ilyen köszörült tengelyeket készíteni mikronos pontossággal!

000000000

igen egy marómba a tengely...a menetet nem kell köszörülni..
hőkezelni sak addig kel hogy a kiálló tengely ne hajoljon meg...ezt a szakira bíznám..

keri

Tudod...3. fázis.

s7manbs8

Engem nem is zavar, de ha valakinek ilyen az igénye, kapja meg, ami neki jár, a steril topic-ot. :)

KoLa

A sterilizálásra volnának ötleteim [#gun][#violent][#vigyor3][#wink]

KoLa

Nem a fórumon ! hanem egyébként!

4um5b65d

Edzeni nem kell, előre nemesített anyagból kell csinálni, az teljesen korrekt lesz.
Én azért tennék a tengelyre vállakat.
Nem az 50-es átmérőn csapágyaznám, hanem a 30-ason vagy egy 32-esenés akkor a szerszámod, vagy a távtartó gyűrűid a csapágy oldalára ülhetnek fel.  
Egy köszörülés nem hátrány.

000000000

Jó a meglátásod!
Nem érdekel a munka?

000000000

Jót írtál! Vaú!!!!  [#eljen]

zczzn9622

Üdv lenne esetleg valakinek E3N esztergához gépkönyve?
Cserébe tudnák küldeni: E1N, E2N, E400, E400M, EAN170, EAN340, EEN-400 HUNOR PNC 721, EMU-250 1, ME 250-1, ME 250-1 Vertikális, Sinusfej Gépkönyv,  ME 1000 gépkönyvekből bármelyiket. Köszönöm.

udr95i4vu

Hali  
Nekem van jpg-en.Amennyiben jó akkor át tudom küldeni.
Üdv
Abit

4um5b65d

Ha túl sok a gépkönyved és szeretnéd valahová eldugni akkor javasolnám a tárhelyen a "!! Gépkönyvek"  mappát. :)

Robika37

Köcönöm már okos(k)odom is. Ne szívd mellre úgy látom még inspirált is , jó ötlet+profi munka=fúróciklus .[#wave][#wave]Gratula[#integet2]

Béni

Semmi gond, csak nekem is kedvem támadt kicsit gonoszkodni. [#eplus2]