Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

2dbfy8y

Béni

Akkor mehet az 50 sorosra bővítés?
Az M8 opció legyen vagy fix?
Pablónak esetleg valami jótanács?

2dbfy8y

KoLa

Én pl. esztergálni csak a 2.63-al tudok, az újabb verziók egy idő után meghülyülnek!

2dbfy8y

csak ki kellett csomagolni és működött is?
ismét én [#wave]

Béni

Ha lehetőséged van és ér annyit, próbálj újabb verziót telepíteni!

2dbfy8y

honnan lehetne ilyent szerezni, van rá lehetőség?[#nemtudom]

2dbfy8y

honnan lehetne ilyent szerezni, van rá lehetőség?[#nemtudom]

KoLa

Igen! mehet 50 sorosra!
Az M8 legyen választható! vannak olyan esetek amikor nem kell hűteni!és jól nézne ki ott az M3 alatt[#wave]

KoLa

Total Commanderben ha ráklikkelsz a MelyfurKoLa  rar-ra akkor mutatja a mappát( de ne nyisd meg) ezt jelöld ki és másold a Mach3 Turn addons mappába! másoláskor ki is csomagolja és utána működik!

4um5b65d

CNC-sek nem gondoltátok, hogy az ilyen fúróciklusokat és egyéb program okosságokat össze kellene gyűjteni egy csokorba és a Hunbay-re feltenni egy mappába ?
Külön text file-ba minden programot és file első sorába beírni hogy mit csinál a program / ki készítette / melyik topic, hányadik hozzászólásától van szó róla bővebben.

Dakota25

Friss regisztrálóként előszöris üdvözlöm a Fórumot!
25 éve már, hogy szeretnék beszerezni valamilyen esztergát, és pár napja sikerült is a dolog (kivártam szépen)
Persze még nem tudom, öröm lesz-e belőle vagy bosszúság. Nem hétköznapi darab, egy TOS SV18RD.
Akad itt olyan, aki ismeri a típust?
Örömmel és köszönettel vennék minden tanácsot (esetleg egy gépkönyvet....).

Béni

Csak tiszta forrásból!
http://www.machsupport.com/downloads.php" TARGET=_fnew>Mach3

2dbfy8y

Sajna így se lett jó[#conf]

KoLa

Töltsd le a 2.63-t a Béni által ajánlott oldalról!
A régit úgy töröld ki hogy uninstall, de mielőtt újraindítanád a gépet, az eszközkezelőből töröld ki a Mach3 Driver-t és a C meghajtóból az egész Mach3 mappát majd jöhet újraindítás!
Ha nem így csinálod az előző és az új driver összevesznek, valamint minden beállításod megmarad mintha semmi nem történt volna ha nem törölted az egész mappát ami az uninstall után is megmarad ! Valamint a számítógép egyik meghajtóján se tárolj Mach beállításokat sehol mert telepítéskor ezeket mind összeszedi magának és megkattan tőle!