Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Hát azért én beírnám a Gugliba, hogy "műanyag Miskócia".
Egyéb esetben rendelned kell postán valahonnan.
Teraglobus , Metalloglobus stb...

Esetleg feltelefonálod valamelyik helyi esztergályost és megkérdezed tőle, hogy honnét szerzi be a műanyagokat.

j99i206if

Van épp egy príma szakbolt ahol vettem a poliamidokat, meg kérdem őket van-e vagy tudnak e hozni.

uzahitefr

szia van gépkönyvem e-400  hoz

4um5b65d

Biztosan tudnak hozni, valószínűleg valami nagyobb pesti beszerzésük van ahol vannak más műanyagok is.
POM-C a pontos típusa (Magyarul : Polioximetilén)
Fekete és hófehér színekben árusítják.

svejk

http://www.quattroplast.hu/anyagok" TARGET=_fnew>Quattroplast  
Nagyon ajánlom őket, Újpesten vannak, kisebb darabokat is levágnak, akár postázzák is.
A széles termékpaletta mellett komoly raktárkészlet és szaktudás párosul.
Napi árakat telefonon tudnak mondani.

ANTAL GÁBOR

Miskolcon kesesd a Satex et (Kont utca) pár napja vettem POM ot (igaz most fekete van nekik)

e7c897sd8

holes.hu darabolnak is. Korrekt cég. Postáznak is.

svejk

Fórumtársak, van egy jó hírem!

Előkerült Jóska barátunk :))
Ma felhívtam és felvette a telefont.
Saját bevallása szerint is tényleg beteg volt, háromszor is fogyasztotta rövidebb-hosszabb ideig a kórházi kosztot, de szerencsére ma már fitt és egészséges.
Állítólag a CNC gépével is sorozatos problémák voltak.
Állítólag 1-2 hét múlva készen lesznek a tavaly márciusban-áprilisban rendelt és java részt előre kifizetett SK30-as befogású szerszámcserélős főorsók.

Úgy szeretnék hinni neki... :(
Drukkoljunk együtt sorstársak!

000000000

Veled vagyok!  
A legközelebbi Talin elmondunk közösen egy hálaimát. Bárba és sörözőbe meg nem megyünk!

000000000

Reméljük a legjobbakat! [#eljen]

000000000

Erre is jó a négypofás tokmány.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Vbody/2011.01.12/DSCF0042.JPG" border=0>

4um5b65d

Na, végre egy jó hír ! [#taps]

svejk

De a nap végén az I-re a pontot megint a Korona Panzióban rakjuk :)

j99i206if

Őket ismerem, onnan szerzem be én is a motyót. Ha nem kapkodom el a vásárlást és hamarabb kérdezek akkor nem veszek feleslegesen poliamidot (mondjuk elfér). Mindegy holnap vagy utána benézek POM ügyben hozzájuk.

j99i206if

Aggodalmam felesleges volt, a POM nem földönkívüli cucc, lehet kapni mifelénk is. Vettem egy darabkát tesztelésre.