Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Már Te sem tudsz helyesen írni! proli - Profi helyett[#wave]

s7manbs8

Van aki bekapcsolja a gépét (PC) mert éppen hazajött a sörivásból és érdekli az esztergályozás (meg a többi topic), ilyenkor is , mert itt jókat lehet olvasni. Mintha elvágták volna 23 óra 23 per után a madzagot, érdekes. Hajrá Sanzi , másik topicban, de sör nálam is folyt a bendőbe, tudom KisKZ már nem bírja lenyelni, de mindegy, a gépek meg nyomják a blúzt tovább, meg mi is. :):)

000000000

És vannak a diákok, mint én[#vigyor2]

D.Laci

Felajánlottem ,hogy jöjönel megmutatom...
Lapozzunk...

000000000

"Van aki ezt az egészet fizeti , Varsányi!!! "
Itt elvesztettem a fonalat, de ettől függetlenül  
mit kell itt fizetni?
Az sgforum.hu ingyen adja a fúrumot nem? Zárójelben jegyzem meg, hogy az indexen technikailag profibb, kényelmesebb fórum (kép közvetlen kép beillesztés, kerersési lehetőségek stb.) is van szintén ingyen, ez náhányan használjuk is. Mi értelme lenne ezért a szolgáltatásért pénz kérni ill.adni?

000000000

Kedves Laci!
Köszönöm a felajánlásodat, de nem élek vele, mert ma már rendelkezésre áll az a technika, ami feleslegessé teszi, hogy száz kilómétereket utazzunk azért, hogy megnézzük, miként fogsz be egy anyagot a tokmányba úgy hogy az századon belül szaladjon teljes hosszban. Ezen a fórumon sok hasznos dolgot olvastam, elsősorban arra használom, hogy olyan dolgokat is megtudjak, amiket élő valójukban soha nem láthatnék, mert messze van, sok időbe és pénzbe kerülne megnézni. Eddig  ezen a fórumon egy olyan dogot fedeztem fel, amit érdemenek tartottam arra, hogy -- bár 230Km-re van tőlem -- élőben megnézzem. Ez Laslie mester volt. Tehát valahol itt keresd azt a minőséget, amiért érdemes útra kelni.

svejk

A fórum ingyenes, csak a reklámmentesítésért kell fizetni.
Tudhatnád. hogy a mai világban nincs semmi ingyen :(
Egy 5 éves, ekkora látogatottságú fórumot nem egyszerű átplántálni csak úgy egy másik helyre.
Volt már rá próbálkozás, de megbukott...

svejk

Belőled rossz kincskereső lenne :)
Belerúgsz a kövekbe, pedig belül aranyat tarthat :(

000000000

Nem gyűjtök kincseket, mert a gátolnak a szabad mozgásban, és elvennék tőlem a rablók betyárok, lehet, hogy meg is ölnének értük. Ugyen mindketten a szavak mögöttes tartalmára gondoltunk, miéőtt még valaki szokás szerint szó szerinti értelmükre hivatkozva kezd el vitatkozni erről.

000000000

Akkor itt pont a semmiért azaz a valami (reklém) mentességért kell fizetni. Évi 4900 Ft-ot. Ez valóbanelőny az indexhez képes. Viszont emlékeztetlek, hogy az 5 éves hozzászólás gyűjtemény nagyrészt nem ezen a reklámmentesíített fórumon jött össze, reklámmal is ugyan úgy működött volna. Újra csak jelzem, hogy ma már rendelkezésre áll az a technika, hogy akit a reklám zavar, az ingyed, saját döntése alpján blokkolja a reklámot, ez a böngészőkben beállítható, és leteznek erre pluginek is. In szufisztikált technikával (hobbycnc) foglalkozó társaságnak ez nem okozhat problámát. Minden esetre tiszteletre méltó, hogy Varsa még ezért is hajlandó fizetni, én nem tudnék, mert fontosabb dolgokra sem jut.

robroy007

nem csak a reklám mentesség kerül pénzbe hA NEM MAGA A hunbay tárhely is amit mindenki aki akar használhat itt a fórumon  

annak is van költsége és folyamatosan mentegetni is kell

svejk

Én egy tényt közöltem amit Te nem tudtál.
Most pedig szépem megmagyaráztad a semmit, vagy legalább is semmitmondó, magyarázkodó, kifogásokat kereső lett az írásod tartalma.
No, "ugorjunk"...

hostya

Hagyd már a ...!
Ő úgyis jobban tud mindent mindenkitől...

000000000

Na ezt nem tudtam, de ez is olyan dolog, amit ingyen is megkaphatsz. Persze ettől még lehet ezért is fizetni, csak felesleges. Ennek hiányában a fórum még működik.
Tudom, hogy zavaró, ha vlaki nem áll be a sorba bégetni, csak azért mert kitart az elvei mellett.
Ezért nem gyűjtök kincseket, mert nem akarok senki lekötelezettje lenni. MAgyarázom mert nem akarod érteni.

000000000

A mindenki alatt ugye a többséget érted? Elég lesúlytó véleménnyel lennék magamról, ha a többség egyetértene velem nagyjából bármiben.
Hiszen nagyon irritáló, ha szembesítem a többséget azzal, hogy pl. felesleges a boltban venni a palackos vize, ha a csapból is hozzá lehet jutni.