Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

A hunbaly tárhelyet mindenki használhatja, már ha a használat alatt azt értjük, hogy egy url-t beírok a böngészőmbe. Eben a tekintetben ennek semmi köze nincs ehhez a fórumhoz, legföljebb annyi, hogy néhányan mindkettőt használják, de én pl a tárhelyre feltölteni sem tudnék, mert nincs hozzáférésem. Ez nem panasz csak mint tényt közöltem. Az "fizeti az egészet" alatt tehát most már világos, hogy a főrum reklámmentességét, ée az ftp tárhely díját kell értenem. MEgértettem a tényeket. Leírtam hogy hogy lehet mindezt ingyen megoldani. Hiszen ez az egyik célja az eszmecserének nem? Miért kell erre sértődéssel reagálni? Azon is megsértődsz, ha fekvilágosítanak, hogy egy szerszámot vagy anaygot olcsóübban vagy akár ingyen is be lehet szerezni?

MoparMan

persze, mindent lehet ingyen, sok esetben kompromisszumokkal...
de ha nem akarsz kompromisszumot, fizetned kell

000000000

Na ne marháskodj már!!
A hunbayon még évek múlva is megtalálod, a képtárról meg keresheted egy pár hónap múlva.
Azért nem kell mindent lefikázni, van ezekben munka bőven.
Egy kicsit fogd vissza magadat légyszi!

robroy007

Szerintem neked is örülnöd kellene, hogy létezik ez az egész, és van aki plusz energiát fektet be a közösségbe  (tárhely, találkozó, információk, ajándék alkatrészek stb.)

mindent meg lehet oldani ingyen is de ott is vannak kompromisszumok, mint itt is

van másik cnc fórum is de ahogy elnéztem korántsem ilyen a látogatottsága és a tagok baráti összetartása!!

ez egy család

ezért is van az ha jön valaki aki első hozzászólását az adok-veszekbe teszi megkapja a maga hozzászólásait egyből

én sokáig csak olvastam aztán már kérdeztem és hozzászóltam a dolgokhoz és egy két esetet és egy embert kivéve talán soha nem kerültem senkivel sem összetűzésbe

Ha István anno nem csinál vezérlőt most nem lenne fórum sem lehet mindennek van előzménye és következménye  

legyél te is a társaság építő eleme és fogadd el ha mások megszólnak valamiért, mert néhány esetet kivéve soha nem volt ok nélküli a leszólás

robroy007

nem sértődök meg de mivel nem az én hatásköröm így nincs mindenbe beleszólásom

én még emlékszem amikor a hunbay költözött mert a szolgáltatónak gondjai voltak velünk (azt hitték warez vagy mifene tárhely mert nem volt web oldal a tartalom eléréshez)

a hozzáféréshez meg Pétert kell megkeresned eddig mindig segített

hostya

"Elég lesúlytó véleménnyel lennék magamról, ha a többség egyetértene velem nagyjából bármiben. "

Hmm...
Ha tényleg így van, akkor már értelek.

svejk

Ha gondolod szívesen viszek neked egy pár palackkal ami a 8.-on folyik anyósomnál a csapból :))
(a nyomásfokozó tartályai miatt irtózatos possadt íze van, bár Ő nem érzi, már megszokta. Helyi szűrő tökéletesen tisztítja de a mostani gagyi szűrők pár hónapot bírnak ki, a régi GET szűró 2 év után is tökéletes volt)

Csak azért írtam, hogy nem csak Te tudod hogy az olcsó "ásványvizek" szűrt csapvizek.
Amit írtál a palackos vízről nem más, mint megint egy információhiányos dologról való kategorikus kijelentés a részedről.
Vagyis sokan azért isszák a palackosat mert tényleg élvezhetetlen a csapvíz és nem akarnak valamilyen okból helyi szűrőt felszerelni.

KoLa

Na 'ez' nem jutott az eszembe! "
legyél te is a társaság építő eleme"
Szép gondolat [#eljen]

KoLa

Egyébként mikor észrevettem hogy "Van aki"-t kezek írni eszembe jutott az hogy hosszú hónapok óta szól az Mp3 lejátszómon John lennon God című dala.
Ebben a dalban Lennon azokat az embereket és nézeteket sorolja akikben és amiben ne higgyetek ha boldogok akartok lenni!
Én ezt lekoppintottam! és azokat soroltam akikben hihettek! itt a hobby cnc fórumán persze hiányos a lista, ezért kell a kiegészítés!

KoLa

http://www.youtube.com/watch?v=mDMcPOElgsI" TARGET=_fnew>John lennon - God ez egy eredeti verzió!

KoLa

"Az 'isten' az a fogalom, amelyen lemérheted a saját fájdalmadat!" John Lennon - god

4um5b65d

Én még anno http://www.youtube.com/watch?v=f-ATNNuPmuk&feature=related" TARGET=_fnew>erre a nótára tanultam kést köszörülni... :)
Jó azért néha előszedni a régieket és újra hallgatni...

KoLa

Valami rémlik, ezt a számot már hallottam anno!
de akkor én már tudtam kést köszörülni! így aztán nem befolyásolta ezt a tudásomat!:)))

KoLa

Értem már hogy mé' vágod a lapkákat ennyire[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

KoLa