Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Ma szükségem volt, 1db 18x1.5-ös balmenetes anyára, ezért felhívtam Laslie-t,és útmutatása alapján sikerült megcsinálnom. LASLIE nagyon köszönöm a segítséged[#worship][#worship][#worship][#integet2]

4um5b65d

Nincs mit, de megyek ám ellenőrizni, hátha füllentettél és boltban vetted meg....
[#nyes][#wave]

ywathzay

Jóska fórumtársunkkal tudja valaki mi van? E-mailre nem válaszol. Meg már itt sem láttam jó ideje.

nffab2gnr

Laslie! Milyen szánkenőt használsz és mennyiért adják?

KoLa

Telefonos segítséget kértél?egyből? a felező már nem volt meg?[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#eljen]

000000000

Na erre én is kíváncsi lennék...

000000000

Először a közönség segítségét kértem, de a kutyám csak bámult nagy szemekkel, és nem mondott semmit[#eplus2][#eplus2]

4um5b65d

Kifejezetten még sosem vettem olyat, hogy szánkenő, mindig ami a kezem ügyébe került azzal olajoztam. Bár azt hiszem a szánkenőnek van egy olyan tulajdonsága, hogy nehezen mossa le az emulzió. (Ki tudja igaz e?)
Jelen pillanat épp varrógép olajat használok, mert egy haver megdobott pár literrel ami csak a helyet foglalta nála. Előtte orsóolajat használtam mert az állt a polcomon már egy ideje. De az orsóolaj előtt még a sima 15W40-es motorolajat is használtam, de ahhoz már nem térek vissza, mert egy kicsit sűrűnek találom.
Árban meg olyan 1300 környékén volt literje az orsóolajnak.
Amúgy gondolkodtam már rajta, hogy csak-csak ki kellene próbálnom a szánkenőt is, de még nem jutottam el odáig, hogy rávegyem magam a dologra. Most úszkál rendesen az emulzió tartály tetején a szánkenésre használt kutyulékom. Nem tudom mi lenne ha rendes szánkenőt használnék ?!?
[#fejvakaras]

4um5b65d

Jajj, hát olyantól aztán várhatod a segítséget aki csak ugatja a szakmát...[#eplus2]

KoLa

'Ebugatta'! a felező az az, hogy megpróbálom magam!
Vagy jó lesz vagy nem?:)))

4um5b65d

Kollégák, ki tudja mire használják a következő menetfúrókat ?
M6x0,6
M6x0,7
M6x0,8
M6x1,5

000000000

Na, jó! Fel lebbentem a fátylat. Menetfúrásra. [#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1][#wave]

4um5b65d

Most aztán jól beégettél.....
Mindenki tudni fogja, hogy libáért kaptam a szak-bizonyítványomat.
[#rinya]

Teaway

Van M6x0,5-ös is. Metrikus extrafinom-menet.