Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

KoLa

Á nincs semmi fontos dolgom :)))
Mindíg azt csinálom amihez kedvem van!
Hány db kell ebből a perselyből?
azt a húrrögzítőt is méretezd le ha még nincs másik ! aluból vagy sárgarézből szeretnéd? mert olyan fehér anyagom nincs, max sárga danamid!

s7manbs8

Egy darab kellene, hiányos volt a gitár ilyen apróbb hibák. Majd azt is megnézem milyen  méretű, olyan az mint egy gombafejű, kissé kúpos szeg. Ó, mindegy lenne miből van az, csak nézni kellene valami mintát a neten is, hogy milyen alakja lehetett. Nem tudom a neve mi lehet. Jó az alu is szerintem vagy sárgaréz is, az még aranyos színű is, ha jól kipolíroznám a fejét.

s7manbs8

Annak is a sapkája 8 mm széles, meg 5mm a tengely része, csak ott a hír ahogy mellette van, van tán valami vályat, de ezt most csak úgy mondom.

4um5b65d

Akkor van bőven....
Vasárnap este, vagy hétfőn írok, addig nem leszek gépközelben....
Na mentem durmolni.

KoLa

OK LEZ!majd beszélünk!

KoLa

Szedd össze magad egy rajz erejéig! ha kell a cucc, mert csak holnap lesz az a nap amikor a cuccaidat esztergálom!

000000000

Sziasztok!

12-es ujjmarót a tokmányba fogva kb 400-as fordulat mellet 12.22-12.40 mmes furat keletkezik az alu-ba, hogyan tudom csökkenteni az ütést?  

Fordított pofa volt a tokmányba, szabályozzam fel? Milyen módon kell ? [#fejvakaras]

Szasza

s7manbs8

Rajzolok egyet még.

s7manbs8

Azért csak nem érsz rá annyira, ugye. :)

000000000

ne tokmányba fogd meg hanem patronba  

KoLa

Mit készítesz Szabi?az esztergagépedről van szó?

000000000

Nincs patronom, azért köszi a tippet [#worship]

000000000

Szia KoLa!

Egy kissebb cnc-t szeretnék, mint Nemes Jani gépe.
Igen az esztergám [#smile]

Rabb Ferenc

Három napja volt téma. #11599 és #11600

000000000

Még, jó, hogy a témát az elejéről olvasgatom manapság [#worship]