Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia Elektron! A szétcincált csavarhely ragasztóval bekent fogpiszkáló segítségével javítható.

s7manbs8

Köszi az ötletet. Lehet ez lesz a megoldás.  

s7manbs8

Utána meg valami kis vékony maróval menjek bele hogy a furat pont ott legyen ahol volt ? Mert ha arrébb megy elhúzza, bár a persely meg nem engedi lehet, annyira azért a vas erősebb, mint a fa.

000000000

Szia! Csak egy vékonyabb fúróval fúrd meg a csavar helyét.Természetesen a ragasztó száradása után.

s7manbs8

KoLa

Szintén zenész? én vállalom az elkészítést ingyen és bérmentve! olyan kevés manapság a jó gitáros:)))
Csak küld már el mailbe ezt a rajzot mert nem tudtam megnézni ... közbe bejött a kép ez egy aránytalan képnek látszik! mindjárt lerajzolom Autocad-be!
 a fejrésznek ilyen élesen kell végződnie a rádiusz és az átmérő határán?

KoLa

Ismerős ez a probléma azokkal a vékony facsavarokkal! tegyél bele nagyobbat egy számmal! nagyon sokfélét lehet már beszerezni, könnyebb felfúrni a helyét a kulcson!

4um5b65d

Megnézted a lapkát ?

KoLa

Jaja! már megyek is........

KoLa

12.7 az oldalak laptávja

s7manbs8

"Szintén zenész?"

Ha ez a gitár jó lesz, lehet ez fog szerepelni az első albumomon. :) Szép is lenne. Csak mostanában, a cnc-zés, és más munkák miatt abszolút nem foglalkoztam zenével, de hamarosan bepótolom, talán még a hangulatom is visszajön hozzá.

Kifizetem én az árát is, csak pl. egy boltból a végébe való pöcköket is 250Ft-ért akarták adni, hát mondom lehet inkább beledugo egy 5-ös laposfejű csavart, komolyan. Meg nem helybe van a bolt így mire idér, lehet nem is jó méret.

Az a rajz nem méretarányos, de a méretek jók. Még lefényképezem ahova menni fog, azt is , meg megnézem egy 8-as fúró hogy megy bele, szoros e ?. bár ezt is be lehet ragasztani is. Csak képet nem sikerült feltenni, mikor ezeket írtam.

s7manbs8

Ja, meg a Paint-tel rajzoltam hirtelen, nincs most a gépemen egy értelmes CAD program, jajj de hülye vagyok, most jut eszembe, hogy az Eagle nyákrajzolóval is meg tudtam volna rajzolni.

KoLa

Akkor jó! küldd a címed!holnap post

s7manbs8

Ha sikerül felhúrozni is, meg jó lesz , majd készítek valami felvételt aztán megmutatom. :)

Ilyen lenne kb.

http://i612.photobucket.com/albums/tt203/InvaderCC/forsalegear035.jpg" border=0>

Az alsó nyergénél levő fehér húrbeszorító pöckök is hiányoznak sajna.

s7manbs8

Nem nehéz megcsinálni ? Nem akarlak fontos dolgaidtól elvenni az idődet.

A mailedre elküldöm a címemet. Köszönöm a segítséged.