Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Hegesztés, forrasztás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:01

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Illetve fórum tali látogatásra is meg fog felelni, amin még eddig sosem voltam, na de majd ezut.

jani300

Lehet lesz kocsim , kivonás előtt megveszem cégesre :)

s7manbs8

Ez szét akar esni ?

Miféle fajta ?

jani300

000000000

Ezt jól meg fogot (kátyut)?

fpd0kbd4

Nosztalgiázol? Ilyen  mutatványok akkor voltak divatba, mikor  használt  piacion a 3 éves autó  többe került mint  a Merkúrnál az új. Manapság gazdasági totálkár.(egyébként másfelé semmi rozsda?)  Egy fizetős  kuncsaftnak,  mennyiben  számítanád meg?

jani300

Csak ezt a képet  láttam róla .
Facén küldték .
Van horga és fél év vizsgája .
Másnak nem csinálom meg , semennyiért ,veszélyes .
Ismerősöké , ki akarták vonni még tegnap a forgalomból .
De azóta nem jelentkeztek .
Tudom hol fognak kiszakadni a futóművei , elég fos már mind .
82 es passat combim van , az meg lesz csinálva , csak esztétikailag kukacoskodtak ,azt nem hagyom hogy elvegyék :)
Az nem nagyon rozsdásodik .
Evvel a suzukival ellennék amíg van vizsga rajta ,aztán  megy kivonásra .
Az újabb elektronikás vackok nagyon sokba tudnak kerülni ,akár félévente .

vjanos

A világ legnagyobb elektródája, 1000A. [#wilting]

TROMF22

Szelektálom a dolgaimat ....

Előkerült egy kis füzet lágyforrasztás témában. (~50 oldal)

Ha valakit érdekel, mit tartottak, okítottak ezekről a kérdésekről 1969-ben, szívesen elküldöm.

fn47xk7ei

Szia. Engem érdekelnek a régebbi szakkönyvek, közöttük ez is.

TROMF22

Máris a tied.
A szokásos úton könnyen eljuthat hozzád.
(Sőt még egyebek is kerülhetnek ...) [#wave]

fn47xk7ei

Köszönöm. [#worship] Most keresem még az Ipari szakkönyvtár hegesztéssel kapcsolatos könyveit is, amennyiben valakinek porosodik a könyvespolcán akkor én megvenném.Például: Lánghegesztés lángvágás címűt is.

Hrr

Üdv mindenkinek! Rögtön a közepébe: 4 mm-es szálvastagságú konténerhálót kellene hegesztenem zártszelvényre. Ez egy munka ugyan, és most meglehetősen sok de utána valószínűleg soha nem fog ilyen felbukkanni tehát nem éri meg bevinni valami üzembe, ráadásul állatmenhely kennelei tehát nem is tudnák megfizetni. Meglehetősen szaporátlan ívhegesztővel, tud valaki valamilyen alternatív megoldást amihez esetleg lehet gépet bérelni, vagy 1-200000 Ft környékén megvásárolni?  Köszi

vadember

Nagyobb hegesztőboltokban lehet bérelni gépet. De 200000 Ft alatt bőven van választék olyan Co2 gépből ami ennek a feladatnak megfelel és vehettek is egyet.

vadember

Na vazze ! Most nézem, hogy te is miskolci vagy. Menjetek el a Futó utcára és vegyétek meg ezt Syrius!

Vagy elmegyek és megcsinálom nektek.[#kacsint]