Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Napelem, napkollektor és szélgenerátor. Technika és készítés

Indította rty42, 2025 szeptember 20, 12:58

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Szerintem kicsit erőteljesebb oszlop kellett volna neki.

s7manbs8

Üzleti szempontból érdemesebb a Szaharában bérelni egy telket és oda tenni pár napelemet ... :)

wcsxp0uxa

Kislányom javaslata éjszakai áramra :
http://maxipack.x3.hu/oldalak/P4100012.MOV" TARGET=_fnew>meleg csákányváltás a hörcsög erőműben

nvnshmpmn

Óriási kihasználatlan kapacitást látok itt. Még két-három kereket simán elbírna a "rendszer".
Van benne ráció, csak még azt kellene elérni, hogy mindenki egy irányba tapossa a kereket:)

nvnshmpmn

Bele kéne vinni egy kis napenergia hasznosítást is. Kitenni az egész csapatot a napra, kerekestől, hátha akkor mégjobban tekernének.:)[#wave]

yuagaci9g

Szerintem be is zarhatjuk ezt a topikot...

Vilagmegvalto, tortenelmi bejelentes!

http://www.youtube.com/watch?v=2aK3cFOkmcw" TARGET=_fnew>Egely bemutatja a hidegfuziot!

.

keri

Azért ezzel a topik bezárással még várjunk :)

Hidegfúzió természetesen létezik. Ha jól tudom valamikor 80-as években a Philips egyik laborjában egy rakéta porszívónak méretű és kinéző szerkezettel csinálták meg először.

Manapság teljesen hétköznapi dolognak számít, úgy hallottam létezik kólás doboz méretű is.

Jelenleg olyan helyen használják ahol megbízható neutron forrás kell.

Viszont Einstein bizonyította be, hogy hidegfúzió energia mérlege elméletileg sem lehet pozitív.

Ezek után érdemes megnéznem a videót? :))

yuagaci9g

xg2w6ib9x

A fórum a hozzászólásokról szól, nem a hallgatásokról.
Másrészt pedig ebben a témában igen kevesen jelenthetik ki biztonsággal, hogy "én tudom a tutit".[#lookaround]

yuagaci9g

Igen, epp ezert figyeljunk oda!
Nezd meg inkabb!

.

keri

Lehet hogy a 60as évek és lehet hogy a Siemens, régi újságcikkre nem emlékszem és nem találom a google-vel.

Szóval ha már beszólsz legalább magyarázd el nekem is mi az amiben tévedek, hátha tanulok valamit.

http://www.freepatentsonline.com/5152956.html" TARGET=_fnew>Egyébként szerintem erről szólt az újságcikk amire emlékeztem.

Az ezen az elven működő neutronforrásoktól meg hemzseg az google. Leginkább orvosi alkalmazásai vannak a mindennapokban.

xg2w6ib9x

Próbálok odafigyelni.[#wow1]
Számomra a TV mint hírforrás nem mértékadó médium.
Szerintem maximum arra jó, hogy felkeltse az érdeklődést egy téma iránt. A TV olyan manipuláló eszköz, amivel tömegek gondolkodását lehet irányítani, akár rossz irányban is.

keri

Hát az tuti, hogy Egely hülyeségeket beszél.
Olvastam a videóban említett könyveit. Sőt még olyanokat is átlapoztam amit méreg drágán csak a belső körben terjesztett.

Egelyt csak azok veszik komolyan akik nem értik miről beszél. Aki konyít a fizikához, kiröhögik, mert annyi marhaságot összehord. Persze ő jól megél a hiszékeny tudatlanokból szóval ő csinálja jól.

yuagaci9g

GB35, Te hogyan publikalnal egy hasonlo talalmanyt?

Keri!
Szoval az altalad linkelt cikkben egy neutron csövet tartalmazó elektrosztatikus ionforrás leirasa szerepel,
amit Egely csinalt az a szenatomok  vas atomokka alakitasa.    Magfuzio!  
Mit nem ertesz?

Az attorest az jelenti, hogy vegre be merte mutatni, es meg eletben van!
Na, ez a szenzacio a dologban.

.

xg2w6ib9x

Nagy körültekintéssel[#vigyor4]
És valószínűleg elbúcsúznék előtte a szeretteimtől.
Feltéve persze, hogy valódi találmányról van szó