Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

000000000

frob

http://www.winding.hu/
nekik még nem tudtam olyan motort adni amit ne csináltak volna meg, hívd fel őket, jönne a cuccért, és rövid időn belül hozzák készen!

000000000

és körübelül mennyiért csinálnak egy ilyet meg

klaviokft

Melyik típusú motor? A levegős 2,2Kw-hoz már hoztunk, sajna elég borsos az ára. Abban a szállítmányban bruttó 20000,-Ft-ra jött ki. Most nincs raktáron, de a következő rendeléssel tudok hozni.

000000000

a klavio 10szeres árréssel dolgozik

klaviokft

kicsit túlzásnak tartom!

000000000

klaviokft

Mint érdekelt, érdekelne az érvelésed, mert szeretném ezt a régi vállalkozást eredményesen működtetni, és mindenki véleményére kíváncsi vagyok hogy eredményesen és sikeresen tudjunk működni. Az Aliexpress és hasonló honlapokról mindenki eldontheti, hogy megéri-e neki az a kb( -20% körüli külömbség ) hogy a vásárlás után az esetleges problémáival magára marad.

4ybj8h3c8

"és mindenki véleményére kíváncsi vagyok hogy eredményesen és sikeresen tudjunk működni."

Inkább az érdeklődőt hívjátok vissza ha megígéritek, hogy ebéd után megjön az illetékes és azonnal jelentkezik. Úgy három éve nem került rá sor, megoldottam a problémát máshogy.

000000000

Azt az illetékest, sajnos már rég kivitték a temetőbe.[#rinya]
Téged nem láttalak ott a temetésen.

000000000

Dezső

Jó esetben -15% a többi elkopik ilyen-olyan jogcímenDHL

000000000

Példás EMBER, példás KERESKEDŐ volt. Nála a vevőnek szinte mindig igaza volt. Sokszor akkor is amikor bőven nem.
Az utolsó nagyon kemény félévében is bejárt délutánonként, a vevők dolgait rendezni. Akkor is volt türelme a hülye kérdésekre is válaszolni. Mindenkit komolyan vett.

klaviokft

Milyen érdekesen alakul a diskurzus, én csak segítséget szerettem volna nyújtani, de a bírálóknak biztosan van azonnali megoldása a leégett tekercs beszerzési forrására, és tanácsot is tudnak adni, hogy hogyan lehet kicserélni.

klaviokft

Köszönöm,

Én is így ismertem a testvéremet.