Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

000000000

Egy négyfelé hasított saját szabvány befogója van,de talán jobb minőségű is mint az er-16.

pisti73

Gondolom akkor nem "csereszabatos" semmivel...azért ilyen rohadt drága. Neked esetleg nem maradt 6-os patron?

000000000

Sajnos nem,mivel főleg ilyen szárú szerszámokat adtam a géphez a patronok is mentek vele...

pisti73

Ok,köszi, ha előrehaladtam a marómotor terén majd kereslek.

000000000

Ha nem annyira sürgős azért várd meg a többiek véleményét is :D.

000000000

Több szem azért csak többet lát alapon...

pisti73

besirkyjh

Szia  

Nekem elég jok a tapasztalataim velük .Elleneztem elöször mert tulárazásnak találtam de kellemesen csalodtam bennük .
Ha kifogsz egy jo akciot akkor az 1050W akár 20 000ft-al is olcsobb lehet  
http://szerszamaneten.hu/Kress_FME_1050_maro_es_csiszolomotor_1050_W" TARGET=_fnew>Akcio - Kress
A lényeg az hogy az 1050W-os mérés tanúsítvánnyal adják és hozzá a patronokat is ( minden patronhoz saját hollandi jár , csak együtt árulják öket ) .
Maximum fordulaton a szélzaj miatt elég hangos de ha nem mész 75 - 80% fölé akkor szinte semmi zaja nincs és birja egész nap még extrém körülmények között is .
A fordulatrol csak annyit hogy sokkal lényegesebb a körönkénti forgács leválasztás , tehát az elötolás legalább annyira fontos mint a fordulat .Lehet 30 000 fordulattal is alut marni csak kel alá elötolás is .

pisti73

Szia!
Nagyon köszönöm az infót, holnap hívom is őket.

000000000

Sziasztok!
Ebayon honnan és kitől érdemes kínai föorsot venni?
Tapasztalat érdekelne vám+áfa kiskapuk türkök!
Ilyen lenne a cél:

http://www.ebay.com/itm/3KW-WATER-COOLED-SPINDLE-MOTOR-3KW-INVERTER-DRIVE-VFD-GRINDING-ENGRAVING-p4-/390374102727?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5ae41c16c7" TARGET=_fnew>3KW WATER-COOLED SPINDLE MOTOR

rbbhbyvfs

ebay.co.uk, egy het alatt itt van, nincs vam afa, de en peldaul jol megszivtam, selejtes darabot is kaptam, lovehappyshopping-ot keruld....

000000000

Értem!
Selejt alat milyen hibával volt gond ?

rbbhbyvfs

A befogó kúp ütött vagy 1mm-t, a tengely rendben volt. A másiknak meg a csapágya ment tönkre igen hamar.

zoli0302

Szia !
Csak, hogy javítsam a kinai motorok megítélését,a Tőled vásárolt motor nagyon jól működik, a patronokba fogott szerszámok ütése kissebb mint 0.01mm...igaz némi tisztítás és sorjázás után.

000000000

1mm durva központoságra.