Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Ennyi CBN vagy PKD lapkát felforrasztani!
Ezt mihez találták ki?

Béni

Nem tudom, csak ne rajtam próbálják ki! [#nyes]

fa_kukac

Érdekes a kétirányú belépőél. Most akadt a kezembe egy vásárlás során egy 6 mm-es keményfém maró, amire ránézve azonnal balosra gondoltam. De jobbos volt, csak hátrafelé dőlő csigavonalban. Fához gondoltam, az biztos nem szaggatja fel a szálakat. De nem tudom, hogy tudna a forgács ürülni.

fa_kukac

Ezt a kést én laminált lap vagy munkalap íves oldalél marásánál tudnám elképzelni, mindkét oldalról befelé tol, nem töredezi le az éleket! Nekem is jól jönne egy ilyen!

000000000

Béni bácsi! Ez nem jött be.[#nemtudom][#nevetes1]

fa_kukac

joco10

Ezt a kinai főorsót szerintetek érdemes megvenni?
http://www.ebay.com/itm/High-speed-300W-ER11-12-48V-DC-Spindle-Motor-for-CNC-Engraving-Milling-Grinding-/271143073797?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f2162f805" TARGET=_fnew>főorsó
Mennyire tartos, pontos? Van valakinek tapasztalata a használatával?

000000000

Kress fme 800-at veyél inkább helyette,az örök élet+1 nap na meg körfutás pontossági tanúsítvánnyal is rendelkezik.

000000000

Ismerősi körömben van olyan akinek eltört ennek a motorjának a tengelye.

jani300

Toldott az jó vékony tengely ,nem csoda ha törik .Meg jól ki van lógatva .

fpd0kbd4

Üdv:  
Eladó faipari Perske marómotor DVMS1504/2 8,5kg többi a táblán 2db 40000Ft/db  VS3006/2 2,5kg többi a táblán  25000Ft  marószerszámok 10000Ft/kollekció
És aminek nem tudom a nevét 10000Ft az ára. Utalás esetén minden postával értendő.

fpd0kbd4

fpd0kbd4

Bocsánat elb@sztam az adok -veszek-be akartam.

Rab Zoli

Gondolkoztam én is motorvásárláson Ferm vs kínai és a következő video láttán a kínai felé húzok. A kínai motor hangja nem kicsit kisebb! http://www.youtube.com/watch?v=Bhdl_m96TM0