Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

ywnm20s7p

Tisztelt Révész Richárd.
Elnézést kérek,mert én nem írtam jó helyre,de az adok-veszek-be nem tudok írni,mert nem enged a gép. Ki írja hogy vírust van az oldalon.
Üdvözlettel.
stubó

Révész Richárd

Nem Neked szólt az üzenet, hanem "cncpower" kollégának.

000000000

Egy 1/4-es marókésszár belemegy a 6mm-es ER11 patronba? Most venném meg az első marókésemet de ennél a pontnál elbizonytalanodtam mivel az 1/4-es ugye 0,35mm-el nagyobb.

may47wb

Fontos, hogy legyen Vészgomb a gépen!
Nekem is van :)
http://cnctar.hobbycnc.hu/Nemes%20J%e1nos/K%e9pek/DSCN0088_resize.JPG" border=0>

k439jucz4

Nem fog belemenni csak kisebb, mint 6-os. 1/4-es patront kéne venni hozzá... Ebay-en biztos találsz.

s7manbs8

Csak a színe nem piros így nem tudod hirtelen, mikor álmodból felkeltenek hogy hova nyomjál egyet. :)

svejk

Csak poénnak jó, sajnos az ESC lenyomása nem mindig azonnal hat a műveletre. :(
Ergo szoftverből nem csinálunk vészstoppot.

fa_kukac

Sőt ha már itt tartunk, akkor rákérdeznék: Miért lehet az, hogy a feed hold gomb nem mindig hatásos?

kmajer

svejk

Ezeket a békákat sajnos le kell nyelniük a Mach3 felhasználóknak. :(

HJózsi

Pl Mah3 esztergánál el is lehet felejteni, mert csak a fogás végén állmeg, az meg többnyire késő ...

svejk

Biztos szedett már szét valaki...
A gyári vízhűtése marómotoroknál hogy néz ki a csatornázás?  
Egy kör van és minden csatorna sorbakötve, vagy több párhuzamos?
Egyáltalán hogy arányul a csatornák száma átmérője a marómotor testéhez képest?  
Biztos van szabály mekkora felületen kell a víznek érintkeznie a megfelelő hőelvételhez.
A csapágyházakat, pajzsokat is hűtik csatornákkal, vagy csak a motor állórész testével közvetítve?

svejk

A múltkor volt itt valahol egy kép egy berozsdásodott darabról, az merre lehet?

svejk

Ja, itt van ebben a topicban, #4681.
Ez egy bordás alu ház ráhúzva egy acél köpeny?
Érdekes tömítés lehetett, mondjuk ha bement a víz akkor nem is látta el feladatát. :(

D.Laci

Te nem ezt a fórumot olvasod? :
#4681.