Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Légy szíves keresd meg a céget ( vannak akik fröccsgépekhez gyártanak fütŐköpenyt  kettöt is ismerek , meg a Lénárt család ugrik még be (régi Köporcos ok )

keri

Lehet hogy róluk van szó, nem én intéztem a megrendelést, de kőporc neve felmerült.
Nem tudom hogy végül kitől rendelték.

wvdn6us49

Sziasztok!
Tudna valaki nekem pontosabb felvilágosítást adni E240 típusú motorról? Ezt szeretném használni főorsóként, áttételen keresztül ezzel hajtanám meg  az ER11 típusú maróházat. Mekkora táp ajánlott? 24V? Esetleg trafó ügyben tud valaki segíteni? Köszönöm

svejk

mxjj54gxi

Cekászt már nem kaptok semmiben! :(
Mindenbe Kanthal-t tesznek, az meg az első melegítés után megkeményedik, és törik.
A cekász rugalmas maradt élete végéig.
Mióta erre rájöttem, azóta üldözöm a sokévtizedes maradványokat.

Szedlay Pál

Ami 25 éves az még lehet cekász?
Honnan tudod meg ránézésre a különbséget?

svejk

kuv5p7226

Ha főorsón keresztül megy a hűtőfolyadék, akkor ne a patron résein fröcsköljön ki, hanem átmenjen a szerszám hosszanti furatain. Ezt érik el a műanyag tömítésekkel.

svejk

Köszi! Logikus, én mindenáron villamos szigetelésre asszociáltam.

svejk

FAG csapágyakról hol olvashatok magyar nyelven? Végső esetben az english is jó.
Saját jelölései érdekelnének.

vjanos

frob

Sziasztok, vízhűtéses marómotorhoz  
http://www.alibaba.com/product-gs/613550993/0_8KW_42000RPM_ER11_high_speed.html" TARGET=_fnew>http://www.alibaba.com/product-gs/613550993/0_8KW_42000RPM_ER11_high_speed.html
milyen szivattyút érdemes rakni? mit ajánlotok, használtok?
előre is köszi!

000000000

LZ egy periszteltikus szivattyúval oldotta meg.
Prezentáció a topicjában.

adamant

Egy olyan kérdésem lenne vannak ezek a kínai főorsók ilyet szedett már szét valaki esetleg nincs valakinek valami képe róla hogyan is néz ki ez belülről milyen csapágyak vannak benne?  

http://www.ebay.com/itm/AIR-COOLED-1-5KW-SPINDLE-MOTOR-FOR-NUMERICAL-ENGRAVING-GRINDING-MILLING-i-/220951869323?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3371c1f78b" TARGET=_fnew>ilyen motorra gondolok

sajnos az új motorom elégrendesen üt ezzel mit lehet tenni?

Előre is köszönöm!