Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Nem mehet el mindenki, mert ellopják a fórumot. A másik meg ha jönnek leolvasni a fórum vízórát, akkor ki fogja beengedni őket ? Bakker, erre nem gondolsz ? :))

Motoros

Minden szolgálatnál van váltótárs, legközelebb jönnöd kell Bakker!

000000000

csak az a baj,hogy te nem vagy benne sosem a "felében!:)))remélem egyszer ki fogysz a kifogásbol,és méltoztatik a naccságos urnak megtisztelni személyesen is a jelenlétével!:)))...hagyja az eszterga tokmányt másra,és tessék eljönni a talira!:)))

4um5b65d

Egy egész sereg kifogással élhetnék még, de az a valóság, hogy lusta vagyok. [#nyes]

4um5b65d

Amúgy nem heverésztem egész nap, szerszámokat leltároztam. Menetfúró 706 db..... assszem bóóótot nyitok... :)

000000000

na erre nem is gondoltam!:)))ja,és a következöre bérelek neked egy limot,és hátha akkor hajlando leszel kimozdulni!:)))706 db menetfuro???na ha eljönnél a talira,lehet hogy a darabszám már nem ennyi lenne!:)))

279nwbpsa

Még egy érv,amiért el kell jönnöd a következő talira.A leltárnál talált "felesleget" eladhatnád!

4um5b65d

Limot ?  Hááát, akkor lehet... De legyen benne jakuzzi, ezt kikötöm ! :))

KoLa

Szia Lez!
Negyedcollos gépimnetfúró kellene , nincs véletlen a sokszáz között?

4um5b65d

Ki beszélt itt feleslegről? [#nyes]

000000000

Helló mindenkinek! Ha valakit érdekel, ÚJ Bivaly erős DC motor, akkor nekem van még 1 DB. 27V 1000W fordulatszám 1000-6000 rpm szabályozható.PATRON BEFOGÓ MEHET EGYENESEN A TENGELY VÉGÉRE. Képet küldök magánban. 30/2478207

279nwbpsa

Feleslegről senki,én"felesleget" írtam! :)

4um5b65d

Hát abból csak 5db van, az pedig nagyon a minimum szint...
De M6-osból van több mint 30 db, de még abból sem soktól válnék meg mert mindegyik más és más...
Nemsokára elkezdem kiválogatni ami már tényleg több mint amire szükségem van. Majd feldobom a fórumra.

000000000

meg japán legyezős kisasszonyok?!:)))

PSoft

Számoljunk,csak: 706db../3 az 235.33333333333 készlet.
Evve eddig nem is dicseketté,mibe törté bele kettőt??? :)))