Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

jv7pu3a5p

Szia, én a Horváthcsapágytól vettem, Zalaegerszeg. GLS-sel 2 nap alatt küldik. Korrektek voltak. Itt a http://www.horvathcsapagy.hu/ceg.php" TARGET=_fnew>link

jv7pu3a5p

ja ezt a Kress-re írtam. Én FME 800-at vettem.

Peppe

besirkyjh

Szia  

Az nagy duci darab  

Nézd meg a www.szerszámkeresö.hu oldalt és ott a Ferm gépeket . Amit ajánlok az az FOS-500 névre halgat és 12 000 körül van ( de most nincs ) vagy van az express. hu-n csak ott 19 000ft/db ( uj ) .Nyomozz kicsit és biztosan találsz .

Peppe

Sajnos már nem gyártják a FOS-500-at. Most beszéltem több bolttal.

besirkyjh

Akkor marad a Kress vagy az express.hu  

Nemértem miért nem gyártják 1 éve jött ki .

Valamire készül a Ferm mert a Praktikerböl is teljesen eltünt .

[#nemtudom][#confused]

jv7pu3a5p

Nem lehet, hogy a neve miatt vonták ki a forgalomból. [#zavart1]
Ezt nem tudtam kihagyni. Bocsi.

besirkyjh

Ilyen hülye nevet csak a Ferm tud kitalálni , legalább itt Magyarországon adták volna neki a pl: FSO-500 nevet .

[#nevetes1][#nevetes1][#miaz]

s5f8tmfv3

El is felejtettem ma megkérdezni a hozzáértőktől:
Amint elindítom a motort a frekiváltóval, a vezérlésem "lefagy", nem akar mozogni, úgy tűnik a frekiváltó zavarja.
Mit tegyek?

000000000

Milyen vezérlőd van? A gazdája tud majd igazán tanácsot adni..., mert gondolom az ilyen dolgokon, hogy árnyékolás, hálózati zavarszűrés, földpontok helyes bekötése, stb.
már túl vagy.

s5f8tmfv3

Á dehogy! Sima háromeres kábel megy a frekiváltótól (Omron) a motorig. Nincs itthon árnyékolt kábelem. Az kellene igaz? Zavarszűrő sincs hozzá...

000000000

Talán ezeket azért próbáld ki még, bár jó vezérlőnek alig számít valami, hegeszteni lehet tőle 20 cm-re.

s5f8tmfv3

Köszönöm!
Amint lesz megfelelő kábelem kipróbálom.
Egyébként http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Pics/Komax/vezerlo.jpg" TARGET=_fnew>ilyen vezérlőket használok PC házba építve.

0gbwyh99

Csinos , erősen integrált darab , csak ha valamiért durran akkor drága a szervízszelése !

s7manbs8

Ezt igencsak belső használatra szánták, hogyan jutottál hozzá ?