Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

svejk

Na most már nagyon érdekelne hogy mit értessz Te örvényáramú alatt..
Gyanús hogy Te arra az egyfázisú motorra gondolsz, melynél a segédpólus úgy van kivitelezve hogy a fópúlusból van leválasztva egy rész és egy rövidrezárt gyűrűvel van megoldva a mágneses fázistolás. De ez is aszinkron és ennek is kalickás a forgórésze.
Ha nem erre gondolsz akkor adj már valami linket arra a motorra.

43pbwjg8s

Szia!
Látszik hogy nem ismerem ezeket a dolgokat. A megszokás húzott a Megához. :)

Teaway

Ez olyan "odamegyekmegveszem" cég, van előtte rendelni kell?

000000000

Olyan motor aminek a forgórésze egy tömör vastest vagy más vezető. url://könyvespolc/balkettes/electrotechnika egyetemi tanköyv.

svejk

Béna vagyok, így nem találom :(

43pbwjg8s

Előbb megnézem az oldalukat, mi is van, utána felhívom Őket, tényleg van-e, és megrendelem.
Ha van visszaigazolják, átulatok, küldik. Ha nincs megrendelik-meghozzák-értesítenek- visszaigazolják-átutalok-küldik. :)
Ez ilyen cég. Mint a legtöbb. :)
De ha tud valaki occsóbban esetleg az érdekelne, mert azért húzós. Akár a motor, akát a frekiváltó (vagy az utóbbiból megfelelő helyettesítő típus, természetesen garanciával!)

Teaway

Húzós?...a J7AZB0P40-et pl. eddig náluk láttam a legolcsóbban...mindenhol többért mérik, vagy csak én nem néztem jó helyen.

43pbwjg8s

Megnyugtatsz!
De komolyan!
Köszönöm ezt az infót is!

43pbwjg8s

A húzós az én pénzügyi helyzetemhez mért jelző.

000000000

Jó cég az, én mindenkinek ajánlom.

43pbwjg8s

Komoly dolgot eddig én is csak tőlük vettem.  
Nem is keresgélek tovább.
Köszönök minden infót.
A kiegészítő elemekről (ha szükségesek) senki nem reagált.
Valaki valamit? Vagy csak bedugom akonnektorba a frekiváltót és ráhúzom a motort és kész? :)

MoparMan

igazából azt sem tudtuk meg, hogy elégséges-e 0.33-as moci, alu megmunkáláshoz
köszönjük emese...

0gbwyh99

Nem kell kiegészítő , a frekiváltón álítod be az áramkorlátokat is meg mindent . [#wave]

000000000

Van fent pár videó az oldalon alu marásrol ott eleg fürgen mar egy 300W-os talán techno moci.

000000000