Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

D.Laci

Egy ablakemelő motorra szerelt excenterrel.
Már kezdek álmodozni… hátha megjön a kedvem is… :)

bmejdz9nu

Annyira jó ez a dolog... megért volna egy "VBodi minőségű" dokumentálást :)

000000000

Laci!
Mekkora a masinád? A talira el tudod hozni? Az ilyet látni kell.

D.Laci

Á nem nagy bruttó ~375x265x175 simán elviszem.

D.Laci

hostya

Pontosabban hol van ez a "butik" Egerben?
Nem kell pontos cím, elég ha körülírod, hátha megtalálom ha szükségem lesz valamire.
Én is egri vagyok. ;)

7vpav5d32

Mertél nagyot álmodni? [#ejnye1]

43pbwjg8s

Nocsak! Szia Szommszéd! :)
Rámférne sokszor a segítség! :)

Egyébként a vasútállomás vasúti sorompójánál. Röppentyű a neve. A régi trafóházzal szemben. Vigyázz az öreggel mert ismeri ám a dörgést! Igen alulról kezdj licitálni! :)

000000000

Kössssz!
Ha a hegy nem megy Mohamedhez... hobbysta megy a géphez.Egyszer alkalom adtán szívesen meglátogatnálak.(Ha szívesen látsz?)

D.Laci

000000000

Talán az a magyarázat, hogy az örvényáramú motor 1 fázisu és elindul segédfárzis nelkül is. Az asszinkron motor meg nem. 3 fázisú változatban az s siman asszinkron motornak nevezik.

MoparMan

Alu maráshoz milyen motort javasolnátok? minél kisebb lenne a cél.
mondjuk egy 0.3-as teknomotor elég?

43pbwjg8s

Csatlakozom a kérdezőhöz!
Ádám gépét látva én legalábbis úgy döntöttem (ha Ti nem mondotok ellenérvet) hogy beruházok egy NC35-ös 0,33-as teknomotorba és hozzá egy kisebb frekiváltóba.
A nagyobbik kérdés:
Ennek a motornak a kiszolgálására elegendő egy CIMR-J7AZB0P40 0.55KW-os 400MHz-es 3A-es  frekvenciaváltó?
Egyébként ilyesmi csak Klavióéknál van?
Esetleg tud valaki occsóbbat valahol?

Danibá! Klavió-ékat nem láttam a kiállítók között. Jönnek? Ha jönnének legalább nem kellene külön még szállítást is fizetnem.

43pbwjg8s

...és még egy további kérdés:
Milyen egyéb kiegészítők illenek még egy ilyen főorsóhoz? (védelem egyéb akármi?)

000000000

400mhz? mit akarsz te térhajtóművet?  [#eplus2]