Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

Motoros

Hmmm, a fenébe is, lehet hogy igazad van. Akkor bocs.
Az mindenképpen tanulság hogy ezeket a kerámia csapágyas kütyüket nagy odafigyeléssel kell használni.

Motoros

Különben is elgurult a Cavintonom.

bmejdz9nu

Az biztos...

Jó lenne ilyeneket gyártani... most már nekem sincs... [#rinya]

bmejdz9nu

Ez is biztos ... [#nevetes1] ... Na ja volt nagy nyüzsi...

motion

Üdv. mindenkinek.

Marómotor vásárlás előtt állok, kb. 300-600W és 15-20KRpm körül keresgélek. A Teknomotor-féle főorsókkal szemezgetek, és csak a Klavionál találtam ilyen fajta motorokat. Rajtuk kívül forgalmazza még valaki? Esetleg tudja valaki, hogy honnan érdemes/lehet beszerezni? Akár használtan is érdekelne.

Motion

bmejdz9nu

Senki más... ha jól tudom... (hasonlót sem ilyen ... nevezzük "jó" árban.)
Egyébként még kb. csak egy éve van forgalomban... Tehát nehéz lesz még (el)használtat találni...

motion

Vannak/lennének nagyobb teljesítményű felsőmaró féleségek, de valahogy azokat inkább mellőzném...
Amit kinéztem az egy 330W/18Krpm, az NC35 sorozat legkisebb tagja. Ezt 50 ezerért árulják a Klavio-nál. A csapágyazásról nem írnak semmit.
Valakinek van tapasztalata/infója, tippje?
Nem akarok belefutni egy újabb "TB-350s" ügybe...

Motion

000000000

Próbált már valaki gépkocsi hűtőventillátor motort marásra használni? Én találtam egy Bosch márkájó, erősebb félét, építetem hozzá csapágyazást, holnap talán már ki is tudom próbálni. Egyedi az ötlet?

dg8n4i8x

Ha nem kell nagy fordulat akkor jó, elég nyomatékos motor! Én már próbáltam. :)

Farkas Ádám

Hogyan lehet 50 ezerért venni a Klavio-nál? Az árlistán 60-at látok...

bmejdz9nu

Ki nettót... Ki bruttót lát?

Motoros

OFF Péter!nem találom az omron frekiváltó magyar leírását a cnctarban..egy linket légyszi ha lehet.

Motoros

Nagyon kösz, meg is találtam azt ami nekem pont kell (3G3MV)[#worship]

motion

Igen tudom hogy 60, de egy vállalkozó ismerősöm venné meg nekem. Az áfát lenyeli... Így nekem 50-be lenne/lesz. Így segítjük egymást. Én meg szoktam neki segíteni a melóban, ha be van havazva..."Kéz kezet mos"...