Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Marómotor és szerszámok

Indította gaben, 2024 április 09, 15:57

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Igen...

http://search.ebay.de/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=Spannzange+Kress+&category0=" TARGET=_fnew>Sajnos hazai forrásokat nem tudok....
(De a Metoabohoz se itthon se kint nincs!)

000000000

Köszönöm! A szegediek azt mondták h küldik, csak most nekik sincs, de azért megrendelem, jövőhétre gondolom meglesz. Addig megpróbálok beszerezni egy ilyet e-bay-ről. Tőled még rendelhetők a mini marók? (Esetleg nagyobbak?) Kéne egy pár szerszám olyan induló készletnek.

bmejdz9nu

Küldtem egy aktuális listát a mailedre...
Én "egybe" vettem akkoriban az Ebay-on... mert a patronokat 15-ért küldte volna... (1/8"-ast és 6-ost..) marómotorral meg 20 Euro volt... az egész... Sparen.. :)
(de már 1-től 10-ig mm-enként van hozzá...)

3vv2btrhv

szia Bagoj
a cim : Csőszolg Épületgépészeti Szolgáltató KFT. bp Gubacsi ut 28.
tel: 280 8122
800fm : 35 615 FT postaköltséggel .
tibor

3vv2btrhv

szia Bagoj
a cim : Csőszolg Épületgépészeti Szolgáltató KFT. bp Gubacsi ut 28.
tel: 280 8122
800fm : 35 615 FT postaköltséggel .
tibor

000000000

Csúcs vagy Tibor! :) Itt voltak kocsival 10 percre a melohelyemtől és megúsztam 35-ből 38+posta helyett. Köszi! Patront meg majd rendelek e-bayről de ha van vkinek főlös szóljon bátran!

3vv2btrhv

ha rendelsz akor nekem egy 6-os kellene !!

000000000

Azt kapni itthon is, van a csoszolgnal is.

HJózsi

Tegnap megnéztem a #1651 alatti motort működés közben és egész kellemes hangja van ( egy kis Omron frekiváltó hajtotta ). Persze azért templomi áhitat megzavarására alkalmas, viszont a ház kialakítása miatt gondos munkával vízhűtésessé alakítható ami szinte nullára csökkentheti a motorzajt. Ha megnézitek a képet, a motor alu profil házban van, aminek a négy sarkában hosszában egy egy üreg. A két végére megfelelő szigeteléssel alu ( v. réz? ) sapkák, bevezető kivezető csövek készítése amihez a pc tuningokból ismert vízhűtés csatlakoztatható és már folytatódhat is az ima... [#vigyor2]
Persze a ventillátor kidob...
Ízlés szerint neon lámpákkal kiegészíthető...

3vv2btrhv

akor amikor én vettem még nem volt nekik

000000000

Én kérdeztem, és mondta h van 6-os meg valami 6.x azthiszem. Ezek a gyáriak. Legalábbis a Kress katalógusban ezek vannak.

bmejdz9nu

A Kress 6-ost és 8-ast gyárt maga, ezeket mindenhol lehet venni... a többit azonos minőségben(!) valaki más...

000000000

A Kress 6.35-öst is gyárt. Azóta beszereztem 1/8"-ost angliából, szállítással volt 7800Ft és 4 nap alatt megjött, ja és tudtam átutalással fizetni, nem kellett bankkártya. Persze a minőségét nem igazán tudom megállapítani, de kultúráltnak tűnik. A kérdésem viszont az lenne, hogy szerintetek lehet e beszerezni patron beszorító anyát (fingom sincs hogy hívják rendesen)? Mert a szerszámcsere elég macerás, ha mésik patront kell betenni.

bmejdz9nu

oldalt billented... csavarhúzó...bekopik... :)

000000000

Sziasztok!
Valakinek ez nagyon jó hír lehet!:
60.000 rpm a Vaterán: http://www.vatera.hu/precise_sc_53_tip_maroorso_32702461.html" TARGET=_fnew>ITT
Másik:
110.000 rpm:
http://www.vatera.hu/west_wind_1330_6_furoorso_32702465.html" TARGET=_fnew>ITT

Van a fazonnak 2 szervó mocia is, Csodaszép!:
http://www.vatera.hu/schmol_cnc_gepek_szervomotorja_32702464.html" TARGET=_fnew>ITT

[#wave]