Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Remek ötletnek tartom én is. Ha esetleg az a szikra papírra vetül valamikor oszd meg velünk kérlek, ne tartsd vissza magad. Több szem-többet lát alapon.

000000000

Én a helyedben azért nem mégis odafigyelnék
a tengelyekre, mert legalább 4 van a CNC
marógépedben, kellő tisztelet, alázat illeti
meg őket, mint kitüntetett gépelemeket.
Ha ugyanis megsértődnek majd ők is, hogy még a
nevüket sem írják helyesen, vacakul dolgoznak a
gazdájuknak, és így a végén cseszheted a
csodálatos aranysárga reliefjeidet, mást fogsz
látni a fadarabon.:))[#nyes]

000000000

És már én sem tudok írni...:)) -nem

besirkyjh

Maximálisan egyetértünk veled , ennyi tiszetelt jár az anyanyelvünknel .
Igy sikerült .

000000000

ha lázadnak?akkor éjt napalá téve addig regulázom Őket,mig észhez nem térnek!:)))le zárva a nem ide illő vitát,annyi mentségem van,hogy nem tiszteletlenségből irok igy,ha nem ezernyi gondolat van az agyamba,és nem figyelek a kűlcsinre,és lusta is vagyok picit a hibákat kijavitani!:)elnézéseteket érte!:)))azért szeretlek benneteke!:)))[#puszi][#puszi][#nyes][#nyes][#nyes][#nyes]

4um5b65d

Még egy hiba és évet kell ismételned a fórumon!
[#nyes]
Jó nagy kibaszkurálás lenne ez veled, újra írhatnád a tavalyi hozzászólásaidat, újra pakolhatnád a képeket....

43pbwjg8s

És "és"-sel nem kezdünk mondatot :)

000000000

Ez a beszéd komám, téma lezárva részemről!:)[#integet2][#law]

000000000

Akkor Te miért azzal kezded?:) Pusszantalak
Téged is!:)

43pbwjg8s

Csatlakoztam gyorsan hozzád. :)
Nem hagyhattam ki na!!! :)

keri

Ez a "keveset olvas" elmélet ott dőlt meg, hogy én amióta tudok olvasni falom a könyveket.
Szabó Ervin könyvtár néhány vidéki kirendeltsége megirigyelhetné annyi könyvem van amit mind el is olvastam, de a helyesírásom az pocsék.
Ezt úgy nevezik diszlexia, amire a tanáraim azt mondták hogy ez humbug, simán lusta disznó vagyok, pedig ha időben felismerik akkor egészen jól kezelhető lett volna gyerekkorban.

Azt hogy tudok olvasni sem az oktatási rendszernek köszönhetem, hanem apám általános iskolás olvasókönyvének, ami nem a jókis képolvasás módszerrel tanítja a gyerekeket, (és aminek köszönhetően előhozza a diszlexiát az arra hajlamosokból) hanem szótagolás módszerével, amivel tanulva gyakorlatilag egy darab diszlexiás gyerek sem jött ki az iskolákból.

Egyébként a diszlexiások sok esetben nagyon okos emberek...legalább is ezzel nyugtatom magam :)))

4um5b65d

Na, velem most aztán jó nagy szerencséd van, épp tavaly diplomáztam "diszk-lexiából" , úgyhogy biztosan állíthatom, hogy ha annak ellenére, hogy rengeteget olvasol, mégis rossz a helyesírásod az csak egyetlen egy dologból következhet....

Rossz a helyesolvasásod....[#szomoru1][#buck]

000000000

És én ehhez csak annyit fűzök hozzá ( [#smile] ), hogy az első magyar jelesemet azért kaptam, mert az osztályból elsőként tértem át a szótagolásról folyamatos olvasásra. Pár évre rá ki akartak tiltani a könyvtárból, mert nem hitték el hogy az összes könyvet elolvasom.

Bicska

Csak még egy szösszenet a helyesíráshoz, hogy azért érdemes leírni helyesen, mert minél többször írod helytelenül, annál jobban megszokod a rosszat és végül már "odafigyelve" sem tudsz írni...teccikérteni?![#vigyor2]

000000000

A témához illik a 5697-es bejegyzés az esztergás topicban.