Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

000000000

Valóban az eloxálás (vagy anyagában festés) a legjobb és minden műanyag rétegű bevonás csak ront a hőleadáson.
A motorokról nincs adatom, de én nem engedném 70-80°C felé szívesen...

3rymb5s35

Helló vbodi!

Ha ezt az ukrán köszörűt mindíg így fogod használni, megvenném a jobboldali tárgytartó asztalát, hogy ne kelljen vele vacakolnom...
Ha meg tudunk egyezni.
Ide írj légyszi: kovacsk77@citromail.hu

Miki2

Remélem, a jövő héten eljutok oda is.
Egyenlőre a 29 éves barátom hirtelen eltávozásával vagyok elfoglalva.

3vv2btrhv

http://www.contenti.com/" TARGET=_fnew>NEM kell  ide CNC !!

3vv2btrhv

http://www.contenti.com/products/saws/400-125LARGE.jpg" border=0>

000000000

István,nyitnikéne egy vegyi recept topicot,ahová hasznos ötleteket,és recepteket lehetne irni.rengeteg leirsom van!pl.gipsz márvány utánzatuvá tétele.

4um5b65d

000000000

én nem!!!![#beka3][#levele][#bee1][#bee1][#bee1]

4um5b65d

Ugyan már.... régebben én sem mertem a "Linkek" topicba írni, mert azt hittem, hogy oda csak a link fazonok írnak.... De ez nem így van professzor úr... [#mf2][#crazya][#nyes]

000000000

Szia!
Még nem tudom, de ha nem lesz rá szükségem, Neked adom.

000000000

Mennyi az a "rengeteg"? Egy topic-ot beindíthat?
Egyébként nem rossz ötlet!!!

4um5b65d

Ha beindítod a topicot azonnal berakom az egyik cementes zsákomat. Megázott szegény. Valamire még ez is jó lesz. Ha betont szeretnék belőle csinálni, már csak a sódert kell hozzáadni.... a víz már benne van.... csak előbb szét kellene vernem valahogy.... :))

000000000

van egy vegyi recept kőnyvem,és nem mostani,békebeli receptkőnyv vannak benne,a galvanizálástol,a popsi kenőcsig!ki kellene porobálni,hogy milenlenne a fogadtatása?

000000000

te azukráno nem csinálnak gondot, bedőglőt cementből,ujra ledarálják,és eladják neked!:))))[#buck][#circling][#beka2]

000000000

nem irtam pontosan,de több ezer darab lehet!