Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

43pbwjg8s

De megyek, mert a hétvége a fagépé! :)
Nem hagyhatom fagépnél! :)

000000000

na igy már jobban indul az őtlet bőrze,hogy tudom milyen koordinátákban mozgathato,és már is be ugrott jo pár elgondolás!:)))

43pbwjg8s

Megvan a kerékösszegörgető! 500 pénzt kellett érte adnom. :)
Egész jó üzlet. :)

000000000

nem mondod??ilyen olcso a vas???majdnem irtam valamit,hogy mitcsinálhattál kiskorodban,hogy ennyiért meg tudtad szerezni!!!:))))frankok a dokumentek amit javallottál!!!:))

43pbwjg8s

Beépített mágnesem lehet. :)
A doksikat használd egészséggel.
Ma rájöttem végre, hogy te a mappámban kerested az új képeket a fagépről. A jornadáról ugrott be, hiszen az itt szerepel.
Nem oda tettem fel őket, hanem a blogomra. Azt úgy találod meg, hogy a nevemre kattintasz mondjuk itt enél a hozzászólsánál. Ott kijön egy kis ablak. Abban ott lesz a címe a saját honlapomnak.

000000000

megnéztem!:))jo lesz az elgondolásod!de láttam valami furcsát,de lehet nem jol?!az orso vége el van kalapálva?

43pbwjg8s

Azt bizony rosszul láttad. :)
Az egyik oldalsó lapon a furat amin kikandikál nem koncentrikus vele és a csapágyazásával.
Mivel egyáltalán nem érinti, így hagytam. Nem csináltam újat.
Azt hiszem erre gondolhattál.
Ha fenn baloldalon szétnézel ott láthatod az archívum feliratot, és alatta a hónapokat.
Ha rákattintasz egy hónapra, lehozza az abban a hónapban feltett összes képet és bejegyzést.
Alapban csupán pár bejegyzés és kép látható.

000000000

gyere már át a csevegőbe,mert én már mindent rosszul látok,és pipás vagyok rendesen!:(((

s7manbs8

Lenne egy kérdésem, ha esetleg valakinek lenne ötlete ezzel kapcsolatban.

Fotolakkal bevont nyákot szeretnk leszabni méretre, úgy hogy közben a lakkozás ne sérüljön, mert egy A4 méretű van befújva egyben.

Hogy lehetne ebből levágni kisebb méreteket.

Arra gondoltam, hogy egy guruló szánra tennék egy kisflexet, valahogy úgy szelném le, esetleg valami egyszerűbb módszer ?

Másik kérdésem. Lineáris csapágyat kellene megtusztítani a koszos olajtól, mivel szokták ezt csinálni, milyen anyaggal ?

279nwbpsa

Szia!
Mosd le a csapágyakat benzinnel és ha leszikkadtak,
olajozd meg pl. műszerolajjal.

s7manbs8

Valami hasonló gondolatom volt, meg nincs hozzájuk csapágyház, van egy 14 -es tengely, meg 8 lineáris csapágy, ebből kéne összehozni valamit, teszek fel képet.

000000000

van kis átmérőjű maro tárcsám,és azzal spécin tudsz darabolni!

s7manbs8

Az nem rossz ötlet, ilyen vékony maró tárcsa.

s7manbs8

Ez az:

http://cnctar.hobbycnc.hu/elektron/mechanika_otletek/lin_csapagy.jpg" border=0>

000000000

az,és hss!van belőle vagy 6db,és nem tudom mire használni!