Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

bmejdz9nu

Tényleg jó a megoldás... biztos nem egy hét alatt filózták ki... :)
Miből lehet a szallag? Azon a másik képen nem rozsdamentes anyag... valami más...

bmejdz9nu

Tényleg jó a megoldás... biztos nem egy hét alatt filózták ki... :)
Miből lehet a szallag? Azon a másik képen nem rozsdamentes anyag... valami más...

Szedlay Pál

Péter!

Itt lapozz a 34. oldalra itt látni hogy rozsdamentes acél, legalábbis ennél csak nem értem ez hogyan muxik.
http://www.daedalpositioning.com/Support/Product_Manuals/412LXR_Manual.pdf

bmejdz9nu

Az... de szinte "rémisztő" sebességet tud... zsírozni kell a vezető pályát a szallagnak...
Erre mondom szerzek egy ilyet és megnézzük!
Nagyon kiváncsi lettem... Van belőle több általában az Ebay-on, de nem ez a védett vagyis nem Parker...

Szedlay Pál

Péter!

Ma láttam elkészültek a marógépem alkatrészei, pénteken teszek fel róla fotókat.

bmejdz9nu

Na végre töténik valami!... :) Akkor már csak 3 kell aludni... :)

bmejdz9nu

http://home.snafu.de/meiserati/pubpic/cncecke/port1/portal1.htm" TARGET=_fnew>Egy portálmaró képei --- 20 nagy felbontású kép !!! Nézzetek meg!
(1000pixel szélessek, nem akarom meglinkelni)

eivmhrm04

Na valami hasonlót szeretnék én épiteni.Csak még gyüjtögetnem kell a hozzá valókat.

3vv2btrhv

bmejdz9nu

Nem az én gépem... :)

3vv2btrhv

eivmhrm04

Ezek a képek segitettek eldönteni hogy mégis csaka fogasszijhajtás mellet döntök,Van golyósorsóm is 2m  es meg 3m es de azzal macerásabb lenne.Vagy nektek más a véleményetek?Ki mit javasolna?

eivmhrm04

Fogasszijat könnyebb karbantartani meg miegymás.Az orsók 32*32 esek amik vannak.

bmejdz9nu

halkabb is... de ilyen széles borásszíj mennyibe kerülhet 1 méter?

eivmhrm04

Kb olyan 1800 Sk /m az 50mm széles és 8mm fogazat