Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Mechanikai ötletek

Indította gaben, 2024 április 09, 15:37

Előző téma - Következő téma

Sz.József

Nagyon f@sz@ lett, gratula. [#eljen]
Brutálisak azok a kuglik a háttérben, de egy ilyen szerkezetnek ez nem akadály...

PSoft

Áááá,az már csak az "apraja",amit a képeken látsz.:)

Voltak közte 60cm átmérőjű kuglik is,bőven.
Egyedül nem is bírtam velük,ketten tettük föl az asztalra.:(:)

4um5b65d

Te Béla Bá !

Nem lett volna egyszerűbb 2 nap alatt egy akkor kazánt hegeszteni amibe egyben befér a kugli ?
:))

Az Oroszok a Tajgán 6 méteres hosszban tolják rá a kályhára. :)

s2k5ycubj

Mér te se a 6 méteres rúdanyagot esztergálod egybe nem?[#nyes][#nyes][#nyes]

PSoft

Őőő,megfordult a fejembe de,....épp hétvége volt,meg ünnep is(csapás csapás hátán).:((

Körülnéztem a sufniba,de akkora kazánlemez nem akadt a kezembe,mint amekkora kellett volna a köbméteres kazánhoz.:(
A dolog,meg ugye nem várhatott szerdáig,amig a MÉH-es kinyit!

Így aztán fájó szívvel mondtam le a kazánhegesztésről,és bekapcsoltam ezt a rönkhasító masinát.:)

Hah,hah,hah,...
Én meg,6 méteres hosszban tojok az Oroszokra a Tajgán.[#nyes][#nyes][#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

69sevc9a5

Sziasztok!Hol lehet beszerezni ilyen hasítókúpot,és mennyibe kerül??
Nekem is el akar menni az eszem  :)

PSoft

VBody megtette!

Ő,bizony kilikasztotta a műhely oldalát,hogy a kétméteres golyósorsót be tudja tolni a főorsójába.:)

Nem hogy elflexelte volna "kazánméretre".:)))

PSoft

Haha!

Vettél volna sok tombolát Fehérváron!

Most,lehetne/lenne egy ilyen f@sza  
 © KoLa-féle hasítókúpod.:)))  

4um5b65d

Én már alapból úgy építettem a műhelyt, hogy a 60-as lyuk ott figyel a falban. Kibélelve csővel, és még egy fadugó is van hozzá.  :)

PSoft

Az semmi!

Nálam a főorsó tengelyében ott a satupad,no meg a satu.
Csak "lazán" befogok egy közel méretes csapágyat a satuba,némi kis távtartó gyűrű,és má meg is van az inas,a kihelyezett állóbáb.:))

4um5b65d

Na , ezt gyorsan lekoppintom, mielőtt még kopirejszolod. :)

s2k5ycubj

Már értem,kibontod a falat a 60-as csővel együtt és oda rakod a satupadot. Király ötlet,csak kár,hogy a tél most jön,mert hideg lesz ehhez a "mókához".[#eplus2][#eplus2][#eplus2][#nyes][#nyes][#wave]

000000000

Megmondom:
Mert te vagy Psoft..így téged nem lehet kritizálni..Akkor mért fórumozol?

A te adat lapod menyire bővebb mint az enyém??
2 mert a master 14m3 és minimum 8m3 rönk volt benne,ha nem több,,és reggel 8 tól az öregem(65éves) 5 re össze hasította egy géppel ami csak 2,2kw...ennyi...ez a netevetséges ,hogy ha te mint ismert személynek hisző ember aszthiszi hogy ha csinál bármit akkor ...az mindenki felett való...mert ugranak a fórumtársak és karolnak mint egy csecsemőt!

Lehet gúnyolódni,róllam lepattan,,de ez inkább téged minősít !

És valszeg többet ismerek innét mint te,csak engemm nem kell felkarolni 2005-óta...

PSoft

Veled sem fogok parttalan vitába kezdeni.

Mint ahogy,nem teszem ezt más Fórumtárssal sem.

Irigy emberrel nem lehet vitatkozni.
Illetve,vitatkozni lehet,de semmi értelme,mert nem vezet sehova.:((

PSoft

Itt a http://www.bg-cnc.com/wordpress/?p=1014" TARGET=_fnew>VBody-féle fortély.:)

Úgy látszik,más CNC-s oldalakon is figyelemre méltónak tartják az ötleteit.[#eljen]