Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ja, most esik le, a komparálást csak analóg jelnél lehet értelmezni... [#falbav]

Egyébként én nem boldogultam a lécemmel, lehet, hogy kampec a belseje. Adtam neki tápot, de sehol semmi jelet nem tudtam megcsípni szkóppal.

PSoft

Most olvasom:

"Egyébként én nem boldogultam a lécemmel, lehet, hogy kampec a belseje."

Akko meg mi a túrónak rá a kiv.dolg.jelvény?
[#nemtudom][#nyes]

4um5b65d

Csak hogy legyen mit mutogatni az unokáknak... :)))

PSoft

Ne provokálj!

Mee, aztán kapunk ám "ejnyebejnyét":)

svejk

Digitális technikában is használatos a komparálás, ...
Mert ha jól emlékszem akkor áram kimenetű az LS403
Nincs kéznél az adatlapja?
Kell munkaellenállás.

Miki2

Szervusztok!
Volna egy kicsi gondom. Segítsen, aki ért hozzá.
Van egy ALTIVAR 31 típusú frekiváltóm.
Rendesen beállítottam mindent a leírás szerint, és mégis van egy pici probléma.
A motor szépen jár, a fordulatszám megfelelő, és a motorfrekvenciát is jól jelzi ki.
Ennek ellenére a pillanatnyi fordulatszám kijelzésénél mintha kettővel osztaná a tényleges értéket.
Tehát: a motor frkvenciáját leolvasva kiszámítom a motor fordulatszámát kapok egy értéket.
Ehhez képest a fordulatszám kijelzésekot ennek a számított értéknek a felét írja ki.
Nem tudok rájönni, mi lehet a baj. Mit nem állítottam be jól?

Köszönöm a segítséget.

000000000

Valószínűleg a motorod pólus szám megadása nem helyes valamelyik esetben.

4um5b65d

Sajnos nincs adatlapom róla, mert nem voltam olyan ügyes, hogy a netről előkerítsem, ezért (is) nem tudok mit kezdeni vele.

PSoft

Szerintem is a pólusszám/motorfordulat megadásánál lesz a gond.

csg67

https://rapidshare.com/files/459064555/LS_403_C__Id.Nr.311_736-93_Ve01.pdf" TARGET=_fnew>Innenletölthető a beépítési utasítása (egy ideig). A végén van a bekötési. 11uA jelek jönnek belőle.

4um5b65d

Köszönöm... [#integet2]

csg67

https://rapidshare.com/files/459067004/uA.jpg" TARGET=_fnew>Itt a 11uA jelekről és a fogadó áramkörről van egy kép.

4um5b65d

Valami gond van. Nem tölthető le .... :(

000000000

Üdv mindenkinek !  Egy kérdésem lenne , mint kezdő . Egy flexből akarok maró motórt csinálni ami 230 V 50 Hz  500 W  és 11.000/ min  szerintetek ez jó lenne fa marásához ( Tölgy ) . 3-as 30 fokos gravir tűvel .  Köszi a segítséget !  

000000000

Igen jó lenne,hogyha leszereled róla a "derékszög" áttételt és csinálsz hozzá előre egy csapágyházat,egy kuplungot,meg egy fortunát.A motorja tudomásom szerint olyan 30ezret pörög így,de pwm-el célszerű hajtani,mert könnyen tönkremegy így,hogy nincs rajta terhelés.Aki megvette a fa gépemet,az egy ilyen "marómotorral"használja csak pwm nélkül és a gépem próbagravírozásánál majdnem le is égett a motor,pedig csak 6db kis alutábla lett vele gravírozva,nagyon szépen vitte,meg sem érezte.Dcsabát keresd pwm és fortuna szár ügyben van Sir-Nyeteget.