Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Révész Richárd

Ha jól emlékszem B16-os.Ilyen van a kollégámnak is.

x4rhew5r3

Szeretem a változatosságot. Mindenben[#crazya]

x4rhew5r3

Köszi, az éppen nincs nekik 0-tól induló méretben, csak 1-13-ban.

000000000

Én a mútkor vettem a piacon gyorstokmányt B18-as kúppal,MK3-as szárral.

mxjj54gxi

Ha kb 16mm-t mérsz,akkor B16.
Nekem is ilyen gépem van, csak a talpon álló méretben, abban B18 a méret.
Valószínűleg a nagy gépre egyel nagyobb méretet tettek.

x4rhew5r3

Köszi, holnap meglépem a B16-ot....

mxjj54gxi

Csak gyorszorítós jó, sima fogaskoszorús nem?
Csak azért kérdem, mert én 3000-ért vettem a gépemhez két tokmányt is, de B16-osokat, ami nem jó.
Az egyik 1-13, a másik 3-16, de az első is nulláig zár, nem egyig. Ha gondolod.....

50vczszyp

Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek de még nincs ez irányú tapasztalatom: 500 x 300 x 150 mozgástartományú mozgóasztalos, hidas kialakítású gépet szeretnék csinálni. Elsősorban fa és alumínium megmunkálásra. HIWIN lineáris vezetéket szeretnék használni, de itt mindjárt el is akadtam. A két kocsi típus közül szerintetek melyik lenne a megfelelő?

- HGH20CAZ0H (enyhe előfeszítés)
- HGH20CAZAH (közepes előfeszítés)

Mindkét típus nehézteher osztályba tartozik.

000000000

Én ezt ajánlanám:  HGH20CAZAH (közepes előfeszítés)  

50vczszyp

Köszönöm, akkor inkább azt választom.

svejk

Csapágyakat kiszedni, színesfémet különválogatni

s5d4n8pju

Sziasztok!
Abban szeretnék segítséget kérni tőletek a cég ahol melózom vett egy TTM UNIV 2500-as cnc felsőmarót. Nem működött rendesen ezért átt lett alakítva szervómotorosra léptetőről. A vezérlőegysében a P2C báziskártya van arra pedig P2Q vezérlőkártya van kötve. Az a problémaém a géppel hogy folyamatosan eldobja a nuulapontját, a Mach3 kiáll hibára továbbindítom és már 30mm-rel arrébb van az Y tengelyen és dolgozik tovább hibás értékkel. Mitől lehet ez????

s7manbs8

kmajer