Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Sziasztok, segitene nekem valaki elmagyarázni a habvágás alapjait. Corel es Mach3-ra gondoltam.
Mibe exportáljam a rajzot corelből hogy G-kód legyen. Hogyan adjam meg a vágási utvonalat, például egy O betűnél hogy fent függőlegesen vágja át és előbb a belső kört majd a külsőt vágja?
Esetleg más program, ami jó erre a célra. Betüket akarok vágni és sok videót végignéztem már, de nem tudok elindulni.
Köszönöm.

ukcge40u

Ezt azért kikérném magamnak. Nem vagyok az a fajta, aki mindennap merevre issza magát.

ukcge40u

A csokik egyik oldalán mennek be a tekercsvégek.
A másik oldalon meg van a három kapcsoló.
1 tartomány, egy fokozat, meg egy főkapcsoló.
A kapcsolókat kell hozzámadzagolni a tekercsekhez.
Majd este hívlak.

s7manbs8

Nem komolyan gondoltam, remélem nem veszett el még a humorérzéked. :)

VighLajos

Mont nem tudom, hogy ez dicsekvés, vagy panaszkodás?
[#smile]

ukcge40u

Megvan még, de aki nem ismer, még hajlamos lenne komolyan gondolni.

ukcge40u

Dicsekvés...[#beka2][#nevetes1]

000000000

Sziasztok.Airbrash-al nem foglalkozik valaki?A kompresszorból kéne a vizet "leválasztani" csak nem tudom, hogy hívják azt a egységet.hol tudnék ilyet beszerezni? köszi

Rabb Ferenc

sanyi84

Szárítóra gondolsz valószínűleg, legalábbis nálunk így hívják. A lényege kivonja a vizet a sűrített levegőből. Nem tudom lehet-e kicsit külön kapni, én csak szekrény nagyságban láttam eddig.

000000000

000000000

A víz "leválasztás" azáltal történik meg, hogy konkrétan lehűtik a vizet, és így kicsapódik belőle a pára. A központi légkezelők is így működnek. Ha egy kezelt légtér páratartalmát kell beállítani, akkor először a beszívott levegőt lehűtik, így kicsapódik a páratartalom, majd utána felmelegítik és vizet porlasztanak bele. Az én véleményem az, hogy ezt az egységet a kompresszor elé szokták tenni. Az ilyen kacatok nagynyomással nem működhetnek, ezért gondoltam a kisnyomású szívott "oldalra".

4um5b65d

Én még soha nem használtam ilyen vízleválasztót, de szerintem a magas nyomású oldalra teszik.
Van itthon ilyen cuccom és az egybe van építve egy olajzó rendszerrel. Pneumatikához használják.
Márpedig az nem lehet a szívó oldalon, mert az olajat nem a léghengerekbe továbbítaná, hanem a kompresszor tartályba.

0i8bkxjf4

Hát ezt nem jól tudod mert a nyomó oldalon van.  
és lehet külön kapni nem csak szekrény méretűeket.
Amit te keresel annak a neve Hűtve szárító  
Itt szét is nézhetsz  http://www.kompresszor.info/termekek/atlas_copco_hutverosszito.htm" TARGET=_fnew>http://www.kompresszor.info/termekek/atlas_copco_hutverosszito.htm

ra8nsmk6w

A fogorvosi komresszorok el vannak látva vizleválasztóval. Néhanapján lehet venni viszonylag jó áron. Nemrég vettem, 35-ért.